Nyheder3. juli 2014

Brian Holm til SE og HØR: - Nu skal jeg til Tour de France

Den frikendte sportsdirektør regner med at tage ned til det verdensberømte cykelløb
Af af
Jeg er egentlig blevet mere overrasket end lettet, sagde Brian Holm til SE og HØR
Jeg er egentlig blevet mere overrasket end lettet, sagde Brian Holm til SE og HØR
 Arkivfoto: All Over


Torsdag eftermiddag blev den tidligere cykelrytter og nuværende sportsdirektør for Omega Pharma-Quick Step, Brian Holm, frikendt for at have blufærdighedskrænket en syvårig pige. Nu glæder han sig til at komme videre med hverdagen, og det betyder blandt andet, at rytterne på det belgiske cykelhold kan regne med et dansk visit under Tour de France, som begynder lørdag.

LÆS OGSÅ: Brian Holm frikendt

LÆS OGSÅ: Brian Holm: Ingen vindere i denne sag

LÆS OGSÅ: Her er de modstridende forklaringer

- Jeg kigger nok derned (til Tour de France, red.), og det er også godt at komme videre med hverdagen, sagde Brian Holm til SE og HØR efter frifindelsen.

Det var en meget afdæmpet Brian Holm, der modtog frifindelsen med overraskelse.

- Jeg er egentlig blevet mere overrasket end lettet. Man ved ikke rigtigt, hvilken vej det går med sådan noget. Jeg tror, det er nemmere at planlægge hvordan man reagerer, hvis det går dårligt. Jeg har ikke et stort følelsesudbrud, forklarede han.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/5b90e50138274e19a623113fbe4acd34.jpg


Der var mange pressefolk ude foran retten på Frederiksberg, der ville have en kommentar fra Brian Holm (Foto: Kasper Skov Jensen)

Selve retssagen blev ført om onsdagen. Hovedpersonen fortæller, at han gik og ventede på at modtage dommen med skiftende følelser.

- I morges løb jeg en lang tur. Det er nok min langsomste løbetur nogensinde. Tankerne kørte rundt i hovedet på mig. Jeg havde set frem til dagen i går og til at give min version af det. Jeg havde håbet, at det havde været klappet og lukket i går. I går aftes var jeg stadigvæk lettet og tænkte 'det skal nok gå.' I morges var jeg ikke så sikker mere, sagde Brian Holm.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/79805cb51e2e4d05bf99e0f57c6c65b7.jpg


Efter at have talt med journalisterne kunne Brian Holm cykle hjem som en fri mand (Foto: Kasper Skov Jensen)

Anklagemyndigheden har endnu ikke besluttet om man vil anke sagen.

Sponsoreret indhold