Boyband-aften i "Vild med dans": Det skal de danse

Rolf Sørensen og Karina Frimodt på dansegulvet i en paso doble.

Rolf Sørensen og Karina Frimodt på dansegulvet i en paso doble.

Foto: Thomas Laursen

Hvis du havde planer om at sidde stille i sofaen i aften, når "Vild med dans" ruller over skærmen, så kan du godt tro om igen.

Aftenens tema er bestemt af de to skønne værtinder Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller, og til manges store begejstring er valget faldet på boyband-tema.

De syv resterende par skal altså svinge hofterne til tonerne af Backstreet Boys og Take That.

Der er fire danse på programmet i aften.

Det skal de danse:

Quickstep:

Simon Stenspil og Asta Björk.

Der kommer uden tvivl fart over feltet, når det smukke par som de eneste folder sig ud med kraftfulde spark og hurtige trin. Og mon ikke Simon Stenspil ser ret godt ud i et "boyband-outfit"?

Slowfox:

Lucy Love og Michael Olesen, Molly Egelind og Mads Vad samt Esben Dalgaard og Mille Funk.

Her er der en overhængende fare for, at du løber tør for lommetørklæder til at tørre øjnene. Så er du advaret. Der bliver med garanti skruet ned for tempoet og op for følelserne. Især når sidstnævnte Esben Dalgaard og Mille Funk, som for nyligt fortalte om sin kræftsygdom til SE og HØR, går på gulvet.

Rumba:

Signe Lindkvist og Thomas Evers Poulsen.

Igen skal evigt sjove Signe Lindkvist finde sit sexede jeg frem, når hun sammen med dansemakker Thomas Evers Poulsen skal forsøge at hive mange point i land med deres rumba.

Jive:

Laila Friis-Salling og Morten Kjeldgaard samt Rolf Sørensen og Karina Frimodt.

Normalt er jive en dans med masser af fart på. For Rolf Sørensen og Karina Frimodt kommer der nok ikke til at være lige så meget tempo på gulvet. For nyligt blev den dansende cykelrytter nemlig skadet, og derfor måtte hans partner Karina lave fuldstændig om i koreografien i løbet af ugen, så Rolf, der har været på krykker, kan følge med.

Nerverne kommer helt sikkert til at være noget nær ustyrlige for de syv tilbageværende par.

I næste uge er der nemlig "Knæk Cancer" på programmet, og den store oplevelse at danse i Det Kongelige Teater vil ingen gå glip. Og da ingen ryger ud i "Knæk Cancer"-programmet, er man altså sikret hele to ugers dans mere, hvis man klarer aftenens boyband-gyser med skindet på næsen.

Som om Rolfs skade, boyband tema og knivskarpe trin ikke var nok, så dukker hele Danmarks nuddelcharmør Christopher også op i "Vild med dans"-studiet og synger sin nyeste sang "Irony".

Der er lagt op til verdensklasse underholdning på TV2 klokken 20.00.

Se billeder af alle årets deltagere i "Vild med dans" i galleriet:

"Vild med dans"-holdet 2018

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close