Bookmakerne: - Dette par ryger først ud af "Vild med dans"

Et par skiller sig ud hos oddssætterne og er i størst fare for at ryge ud af \

Et par skiller sig ud hos oddssætterne og er i størst fare for at ryge ud af "Vild med dans" som de første.

Foto: Dan Mariegaard

 

TV 2 holdt onsdag pressemøde forud for efterårets sæson af underholdningsflagskibet "Vild med dans", der har kørt hvert år på TV 2 siden 2005.

Værterne, Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald, samt deltagerne for den kommende sæson var alle med ved præsentationen.

Og ud over at Claus Elming er stoppet som vært og afløst af Christiane Schaumburg-Müller, er der også andre ændringer i vente.

Modsat de tidligere år, hvor to par har dystet i finaleafsnittet, udvider TV 2, så hele tre par er med i finalen, der afvikles i Horsens.

Før tre af de 12 par når så langt, skal der lægges masser af timer i træningslokalet, og går det som de tidligere år, vil nogle af kendis-deltagerne, der når langt i programmet, opleve markante vægttab på grund af den hårde træning, der venter dem.

De 12 par, der deltager i år er:

1. Adam Duvå Hall og Mie Martha Moltke

2. Signe Lindkvist og Thomas Evers Poulsen
 
3. Lucy Love og Michael Olesen
 
4. Rosa Kildahl og Esbern Syhler-Hansen
 
5. Rolf Sørensen og Karina Frimodt
 
6. Molly Blixt Egelind og Mads Vad
 
 
7. Lars Christiansen og Sofie Kruuse
 
8. Emmelie de Forest og Frederik Nonnemann
 
9. Emil Thorup og Jenna Bagge
 
10. Laila Friis-Salling og Morten Kjeldgaard
 
11. Esben Dalgaard og Mille Funk
 
12. Simon Stenspil og Asta Bjórk Ivarsdottir
 
Og med alle parrene afsløret er den tid kommet hvor alle "mandagstrænerne" kan komme med deres bud på, hvem der er i farezonen, og hvilke par, der er store forventninger til.
 
 
Også oddssætterne hos Danske Spil er kommet med deres bud på, hvem der angiveligt når langt, og hvilke par der kun kommer til at optræde en fredag eller to på TV 2 i den bedste sendetid.
 
Og oddssætterne har ikke meget fidus til søde Rosa Kildahl, der sidste år scorede endog meget højt på popularitetsbarometeret hos seerne i DR-programmet "Den store bagedyst".
 
Man får pengene hele 35 gange igen, hvis Rosa og hendes partner, Esbern Syhler-Hansen, stryger helt til tops. Det er de højeste odds på en vinder, og dermed kan man slutte omvendt, at Rosa og Esbern af oddssætterne vurderes at være i farezonen til at ryge ud som de første.
 
- Lige nu har vi Rosa og Esbern Syhler-Hansen som det mindst sandsynlige par til at vinde Vild med Dans. Men vi har jo ikke set dem endnu, så den vurdering bygger udelukkende på at Esben Syhler-Hansen ikke tidligere har haft så stor succes i Vild med dans, og at Rosa ikke umiddelbart har nogen danseerfaring, siger Peter Emmike Rasmussen, Oddsansvarlig i Danske Spil, der dog på ingen måde underkender Rosas store folkelige popularitet, som kan spille ind på hendes og Esberns chancer - hvem husker ikke "Allan Simonsen-effekten", hvor fodboldlegenden trods sparsomme danseevner blev kult og overlevede længere end danseevnerne rakte via seernes stemmer.
 
 
I den anden ende af oddssætternes liste finder vi skuespiller Molly Egelind med partneren Mads Vad og tidligere håndboldspiller Lars Christiansen med partneren Sofie Kruuse. Begge par giver odds 5 som vinder af Vild med dans lige nu. Deres topplacering skyldes ifølge Peter Emmike Rasmussen flere ting.
 
- Molly Egelind er vores ene favorit, da hun ifølge hendes CV har erfaring med dans, og samtidig danser hun med Mads Vad som igennem mange år har været en af de populæreste dansere. Han har fem top 3-placeringer, deraf to sejre, så han er en værdifuld partner, siger han og fortsætter:
 
 
-Vi tror, Lars Christiansen kan komme rigtig langt til trods for at han selv udtaler, at han ikke har erfaring med dans. Vi tror, hans tekniske kunnen fra håndboldbanen kan overføres til dansegulvet. Samtidig vurderer vi også, at han nok vil få en del stemmer fra specielt fra den voksne kvindelige del af seerne, siger Peter Emmike Rasmussen i en pressemedelelse fra Danske Spil.
 

Oddssætterne har ikke den helt store fidus til Rosa fra "Den store bagedyst". (Foto: Kaspar Wenstrup)
 
Og kun guldet tæller for håndboldlegenden, der er under hårdt pres hjemmefra om den fremtidige håneret, da hans hustru, Christina Roslyng, vandt "Vild med dans" tilbage i 2006.
 
- Det giver et ualmindeligt stort pres, før jeg starter, og jeg lægger mig ikke frivilligt. Men jeg så, hvor meget Christina flyttede sig fra program et til finalen, og det ender nok ikke med, at det bliver det samme udfald for mig, sagde Lars Christiansen til TV 2, da hans deltagelse i programmet blev afsløret.
 
"Vild med dans" begynder fredag den 7. september.
 
Du kan se odds på alle parrene her
 
Se hele holdet fra "Vild med dans" 2018:

"Vild med dans"-holdet 2018

 
 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close