Nyheder27. februar 2018

Claus Elming stopper i "Vild med dans"

Han har været "Vild med dans"-vært siden 2006, men nu er det slut
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-13470.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Claus Elming, 48, stopper, mens dansen er god, han har nemlig offentliggjort, at han stopper som vært på TV 2's "Vild med dans".

Artiklen fortsætter under tweetet.

- Efter 12 sæsoner er det slut. Jeg stopper på Vild med dans og giver faklen videre til...?, skriver "Vild med dans"-veteranen på Twitter.

TV-værten afslører ikke, hvem den nye, mandlige "Vild med dans"-vært er, men takker og bukker til de mange dansere, der er valset gennem det populære underholdningsprogram.

- Tak til alle, der har været en del af min rejse og til de over 100 modiige danskere, der har kastet sig ud på dansegulvet. Tak for dansen Danmark, tilføjer han.

Claus Elming fortæller på sin Twitter-profil, at han har endnu en nyhed, han vil dele, men hvad det er, vides i skrivende stund ikke.

TV 2's underholdningschef Thomas Richardt Strøbech bekræfter Elmings exit over for Ekstra Bladet og forklarer, hvorfor "Vild med dans"-veteranen ikke længere skal byde velkommen til Danmarks modigste dansere.

- Det er fordi, vi gerne vil prøve noget nyt. Som Claus siger, er vi blevet enige om det her. Vi har været rigtig glade for Claus på "Vild med dans" - det siger jo næsten sig selv, for ellers er man jo ikke vært i 12 sæsoner, siger Thomas Richardt Strøbech til Ekstra Bladet.

Underholdsningschefen understreger, at der ikke er tale om en fyring, og at nyt om Claus Elmings afløser meldes ud senere på ugen.

Claus Elming kunne for første gang byde op til dans i 2006, hvor han erstattede Peter Hansen. Hans kvindelige medvært var en enkelt sæson Christine Lorentzen, før Andrea Elisabeth Rudolph vendte tilbage som den kvindelige vært.

Herefter kom Christiane Schaumburg-Müller på banen fra 2010-2012. I 2013 og frem har han dannet værtspar med Sarah Grünewald.

Udover at byde velkommen til dans i bedste sendetid laver Elming podcasten "Det ovale kontor", der er et NFL-show.

Den 48-årige TV-vært har heller ikke lagt skjul på, at han drømmer om at få børn. Dog drømmer han ikke om at få en kæreste.

Engang troede han fuldt og fast på den eneste ene, og han var overbevist om, at han nok skulle møde hende en dag.

I dag er Claus Elming ikke så sikker på den evige kærlighed. Han nyder i stedet singlelivet – samtidigt med at han drømmer om at få børn.

Det fortæller Claus Elming i et stort interview med BT.

– Jeg er kommet dertil, at hvis jeg skal have børn, hvilket jeg gerne vil, skal det være i en fiks ordning med en kvinde, der er indstillet på, at vi ikke skal være kærester, men kun få nogle børn sammen. Det skal ikke være en tilfældig kvinde, for hun skal have nogle værdier, jeg sætter pris på. Og så skal vi være enige om børneopdragelsen, fortæller Claus Elming i interviewet med BT.

Claus Elming nyder at være single og fortæller, at hans længste forhold varede tre år. Det var med en kvinde, som han boede sammen med i Aarhus. Parret gik hver til sit i 2000, og siden har Claus Elming kun haft kortere forhold. Og sådan bliver det formentlig også ved med at være.

- Dét at skulle affinde sig med kun at være sammen med én. Jeg kan godt lide spontanitet og muligheden for bare at lave det, jeg har lyst til og være sammen med dem, jeg har lyst til, fortæller Claus Elming til BT.

Inden Claus Elming blev damernes ven, var det amerikansk football, der havde al hans kærlighed. Sporten stiftede han første bekendtskab med under et udvekslingsophold i Minnesota som teenager, og da han kom hjem igen var han med til at grundlægge to af de første hold i Danmark, ”Herning Hawks” og ”Aarhus Tigers”. Hans football-ekspertise og skærmtække scorede ham derfor også et job som TV3-kommentator på ”Super Bowl” i 1998.

Sponsoreret indhold