Nyheder20. februar 2017

Fat fake news: Blomsterberg for tyk til Bagedysten

Mette Blomsterberg offer for falsk historie på Facebook
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/105492522.jpg
 (Foto: DR/Carsten Mol)
Den stærkt populære og altid smilende dommer i 'Den store bagedyst', Mette Blomsterberg, blev noget stram i betrækket, da hun søndag kom hjem fra skiferie i Italien. Det fortæller den søde TV-kendis på Facebook.
Hun er fra mange sider blevet gjort opmærksom på, at der er en falsk historie i omløb på Facebook om hende.
Den falske historie går på, at Mette Blomsterberg anbefaler et specifikt slankepille-produkt. Ydermere fremgår det af den falske historie, at Mette Blomsterberg har sagt 'nej, tak' til at være dommer i endnu en omgang af 'Den store bagedyst', fordi hun er overvægtig.
Men Blomsterberg hverken anbefaler slankepiller eller har takket nej til 'Den store bagedyst' på grund af overvægt. På Facebook skriver hun. 'Advarsel fra mig!!!! - Vi er netop kommet hjem efter en SKØN uge i Italien på ski..Fuldstændigt fantastisk - Jeg er af mange blevet gjort opmærksom på, at der florerer en FALSK historie på Facebook om, at jeg skulle anbefale et "slankepille-produkt", & at årsagen til at jeg har takket pænt nej tak til endnu en sæson af Den store Bagedyst, skulle være fordi at jeg er blevet overvægtig... - Det er selvfølgelig USANDT! - Så tag endelig afstand fra denne slags 'fake news'... Knus fra en både vred & bekymret Blomst.'
Se Mette Blomsterbergs opslag her:
Mette Blomsterberg er ikke med, når den kommende omgang af 'Den store bagedyst' optages, men det skyldes på ingen måde overvægt. Hun har rent fysisk været mærket af sin rolle i produktionen og tager nu en pause: - Jeg betaler for stor en pris med min krop og med min store indlevelse i tv-produktionen. Der er ubalance i mit system. Jeg har været meget mere træt og drænet for energi, når jeg kom hjem fra optagelserne. Og jeg kan bare mærke, at omkostningerne er blevet for store i forhold til det, jeg får ud af det. Jeg skal have fyldt min egen energitank op igen, siger Mette Blomsterberg om årsagen til, at hun står over i denne sæson.

Sponsoreret indhold