Nyheder21. januar 2017

Blomsterberg: Jeg er altså ikke på numsen!

TV-kagedamen vil gerne lige have lov til at dementere rygterne om, hvorfor hun stopper i bagedysten.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mette_blomsterberg.jpg
 (Foto: All Over Press)

Den store Bagedyst er et voldsomt populært program. Derfor trak det naturligvis masser af forsider, da programmets dommer, Mette Blomsterberg, i denne uge meddelte, at hun havde valgt at stoppe sin medvirken.

Det var dog ikke alle overskrifterne, der faldt lige meget i hovedpersonens smag.

Det fortæller hun i nu, via et længere opslag på Facebook.

For eksempel, så er hun ikke rigtigt enig i, at det skulle være økonomiske vanskeligheder, der lå til grund for hendes beslutning om at stoppe.

Det var der et af de mindre ugeblade, der havde spekuleret i, og det vil hun gerne på det kraftigste dementere.

- Som nogen sikkert har læst i den "knap så troværdige" kulørte ugebladspresse, så er jeg åbenbart nærmest ved at gå fallit, og ingen vil længere besøge min café & konditori i Lyngby, eller bruge mit bageudstyr, dejprodukter eller mine frosne desserter!!! Men skal jeg fortælle jer en "hemmelighed" - kun mellem os; det passer ikke.

Blomsterberg havde i forbindelse med, at hun stopper, kun ville lade sig interviewe til DR og Billedbladet. Ikke til det medie, der havde skrevet historien om, hvor skidt det gik med hendes firmaer.

- Når man vælger ikke at tale med denne del af pressen, så får de hurtigt andre, "sjove" vinkler på historien - de er mega kreative - dén ros skal de da ha', skriver hun men fortsætter:

- Det ér da osse for sjovt at forestille sig, at jeg ganske frivilligt skulle sige mit gode job op som Bagedystdommer, hvis jeg samtidigt var ved at skulle gå på numsen, eller intet har at lave.

Blomsterberg fortæller, at hun både arbejder på en kogebog, hun gerne vil have mere tid til, og så skal hun også på TV igen med James Price til foråret. Så hun har masser at lave.

Alligevel har hun tid til at bage en ’trøstekage’ til bladet, der altså ikke kunne gætte, hvorfor hun stopper i Bagedysten, fortæller hun.

Den kan de glæde sig til i næste uge.

Det kunne være, at vi her på redaktionen skulle begynde at gætte noget mere!

Her er nogle af de lækre kager fra bagedysten:

Sponsoreret indhold