Nyheder 20. januar 2017

Blomsterbergs bage-exit: Her er dommerkandidaterne

Konditordarlingen har valgt at trække sig fra dommertjansen i DR’s kæmpe kagesucces. Nu er jagten gået ind på hendes afløser – men arven er tung. Hun har været med lige siden den første prøvesmagning i ”Den store bagedyst”.
(Foto: Dan Mariegaard)

Hun har været med lige siden den første prøvesmagning i ”Den store bagedyst”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men nu er det slut med at se Mette Blomsterberg bedømme de højtbelagte lagkager og smukke sukkerkreationer.

Kagedronningen trækker nemlig stikket fra håndmixeren i det populære bageprogram.

– Jeg betaler for stor en pris med min krop og med min store indlevelse i TV-produktionen. Der er ubalance i mit system. Jeg har været meget mere træt og drænet for energi, når jeg kom hjem fra optagelserne. Og jeg kan bare mærke, at omkostningerne er blevet for store i forhold til det, jeg får ud af det. Jeg skal have fyldt min egen energitank op igen, fortæller ærlige, men også ærgerlige Blomsterberg i et stort interview med DR.dk.

Det er stadig ukendt, hvem der skal erstatte den populære ”Bagedyst”-dommer og tilslutte sig resten af bageteamet, der består af den 48-årige vært Timm Vladimir og dommer Jan Friis-Mikkelsen.

DR har nemlig ikke fundet den nye dommer endnu, det indrømmer programleder for ”Den store bagedyst” Søren Juul Baunsgaard overfor SE og HØR.

– Vi har ikke en kanin i hatten endnu, men der står ikke skrevet i reglerne, at profilen skal være en ung mørkhåret kvinde. Så nu skal vi ud at se, hvad verden byder på, lyder det fra DR-chefen.

Læs hele det store interview i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Se de 10 potentielle dommerkandidater, der kan blive Mette Blomsterbergs afløser i DR1-programmet "Den store bagedyst" i galleriet herunder:

Mette Blomsterberg 10 dommerkandidater

Sponsoreret indhold