Nyheder20. januar 2017

Blomsterbergs bage-exit: Her er dommerkandidaterne

Konditordarlingen har valgt at trække sig fra dommertjansen i DR’s kæmpe kagesucces. Nu er jagten gået ind på hendes afløser – men arven er tung. Hun har været med lige siden den første prøvesmagning i ”Den store bagedyst”.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dffd01.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Hun har været med lige siden den første prøvesmagning i ”Den store bagedyst”.

Men nu er det slut med at se Mette Blomsterberg bedømme de højtbelagte lagkager og smukke sukkerkreationer.

Kagedronningen trækker nemlig stikket fra håndmixeren i det populære bageprogram.

– Jeg betaler for stor en pris med min krop og med min store indlevelse i TV-produktionen. Der er ubalance i mit system. Jeg har været meget mere træt og drænet for energi, når jeg kom hjem fra optagelserne. Og jeg kan bare mærke, at omkostningerne er blevet for store i forhold til det, jeg får ud af det. Jeg skal have fyldt min egen energitank op igen, fortæller ærlige, men også ærgerlige Blomsterberg i et stort interview med DR.dk.

Det er stadig ukendt, hvem der skal erstatte den populære ”Bagedyst”-dommer og tilslutte sig resten af bageteamet, der består af den 48-årige vært Timm Vladimir og dommer Jan Friis-Mikkelsen.

DR har nemlig ikke fundet den nye dommer endnu, det indrømmer programleder for ”Den store bagedyst” Søren Juul Baunsgaard overfor SE og HØR.

– Vi har ikke en kanin i hatten endnu, men der står ikke skrevet i reglerne, at profilen skal være en ung mørkhåret kvinde. Så nu skal vi ud at se, hvad verden byder på, lyder det fra DR-chefen.

Læs hele det store interview i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Se de 10 potentielle dommerkandidater, der kan blive Mette Blomsterbergs afløser i DR1-programmet "Den store bagedyst" i galleriet herunder:

Mette Blomsterberg 10 dommerkandidater

null
null

Sponsoreret indhold