Bitterfissen: Blachman, lad mig trille dine boller

Blachman er Gud, Anne Linnet er bare ... en slidt måtte. Bethany svinger pisken over \

Blachman er Gud, Anne Linnet er bare ... en slidt måtte. Bethany svinger pisken over "X Factor".

Illu.: TurbulenzHer på Gården er vi kommet helskindede igennem både jul og nytår. Knapt så godt gik det dog for Skovfogeden. Nu er Bethany jo den eksperimenterende type, særligt udi anale glæder, men det var vist lige meget nok at pule fogeden med en håndfuld romerlys. Det virkede ellers som en fin idé i momentet, og dem er Bethany god til at fange, men set i bagklogskabens lys skulle jeg nok ha' holdt mig til auberginen, for nu ligger Skovfogeden på sygehuset med sprængt rektal, og han tager det ikke pænt - for at sige det mildt.

Bitterfissen: Pulestemning

Akke ja, problemer med dillervedhængte har der altid været nok af. X Factor er skudt i gang, en begivenhed Bethany altid ser frem til, men samtidig får jeg tungsind og svær depression ved tanken om, at jeg formentlig aldrig kommer til at trille varme Blachman-boller. Den mand er sex på ben, spørger I mig.

Og det gør I jo som oftest. Sådan er det vel, når man ikke kan tænke selv. På den måde kommer jeg til undsætning igen. Bethany er god på den måde. Det er dog svært at opretholde sine møgbeskidte tanker om Blachman og Bethany i vildt ridt, når man samtidig er tvunget til at beskue Ida i koret og Anne Sengelinned.

Bitterfissen: Accepter dig selv, vanvidspat!

I ved allerede, Bethany har det stramt med Sengelinned, den slidte måtte, men det er ingenting imod min stigende irritation over Ida i Koret.

I øvrigt ligner Sengelinned typen, der kunne smide Blachman på korset, fik hun chancen. Man kender vel sine fladlus på gangen, som man siger i Ishøj. Men du kan glemme det, Anne. Bethany så ham først. Det var dengang til rollespil. Jeg var klædt ud som Rødhætte, fyrmester Finn som ulven, og Blachman var blot en genert ung mand. Men den historie må I få en anden dag, Grødhoveder. Den er for sjofel til det uskyldsrene SE og HØR.

Bitterfissen: Dramadronningen Klynkevild

Et andet irritationsmoment vi allerede er stødt på i den nye sæson, er værtinden, Signe Molde. Hvorfor, DR1? Hvorfor? Har kun ringe kendskab til tøsepigen, men får allerede akut nældefeber, hver gang hun toner frem på skærmen. Hold kæft, hun er belastende! Som i MEGET. Første gang jeg stiftede bekendtskab med hende, var i en temaudsendelse på DR2 omhandlende børn, og allerede dér sad jeg med åben mund og polypper, og lærte stille og roligt at et menneske godt kan være mere irriterende end kronisk klamydia.

Bring Lise Rønne tilbage! Og det med det vuns. Ellers svarer jeg hverken for følger eller alkoholforbrug, hvilket jeg i øvrigt ikke gør alligevel, men jeg har lært, at trusler er populære blandt pøbelen. Medina truer SE og HØRs journalister, Linse truer Ekstra Bladets journalister, og se, hvor langt de er nået.

Medina har både lavet regnbuer og penge. Linse har nakket P-vagter og lavet penge. Bethany har kun lavet høns og flere hæmorider. Og taget i betragtning at ræven har taget hønsene, ser det sgu noget sort ud. Men på den måde er Bethany jo et godt eksempel på, at intelligens og talent i dagens Danmark ikke bliver vægtet lige så højt som hjernedød og klam. Men pointe til side, vi skal tilbage til X Factor.

Bitterfissen: Det er ikke til at bære

Alle ved, at Bethany bliver opstemt i trusletten, når pæne filejser dukker op på mit tv. Således også da modelfrynsen, Rasmus, tonede frem. Oh, hvilket syn. Desværre gik luften hurtigt af ballonen, da jeg fandt ud af, han bare var endnu en selvfed nar med hang til 15 minutters berømmelse. Vorherre bevares, fatter I det ikke, pæne mennesker? Det nytter pik og bjælder, at I ser godt ud, hvis I har behov for at blamere jer herom. Så går man fra lækker til herreklam. Tag det til dig, Rasmus, og skuf ikke Bethany en anden gang.

Nu skal jeg videre. Brunkålen simrer på gasblusset, Laban spiller i baggrunden og i aften er der en ny omgang fjolser, der skal prøve lykken hos Blachman, Sengelinned og Ida i koret - Og forhåbentlig gøre sig selv til grin for det ganske danske land. Skål!

Bitterfissen Bethany: Læs hendes blå bog

Ovenstående blog-indlæg er skrevet af Bitterfissen Bethany. Seoghør.dk gør, hvad vi kan for at holde hende langt væk fra vores site. Men det er svært. Ifølge Bethany selv har hun via en villig kontakt i vores IT-afdeling hacket sig ind i vores systemer. Vi gør, hvad vi kan for at finde synderen og skal understrege, at Bethanys holdninger er hendes egne og ikke SE og HØRs.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close