Nyheder21. december 2012

Bitterfissen: Pulestemning

Bethany tager Lambi-hjernen Medina under kærlig behandling
Blachman er Gud, Anne Linnet er bare ... en slidt måtte. Bethany svinger pisken over "X Factor".
Blachman er Gud, Anne Linnet er bare ... en slidt måtte. Bethany svinger pisken over "X Factor".
 Illu.: Turbulenz


"Jeg har laaaavet en REGNbuueeee til dig...", bræger Lambi-hjernen, Medina, ud af æteren som et hysterisk pattebarn, så Bethany er lige ved at tage sig af dage i afmagt. Minder mig kraftedemig om tvillingerne, når de kommer hjem med hjemmelavede gaver fra børnehaven. Man magter det jo ikke - gider ikke ha' det lort - men når man siger det til dem, står de dér med bæmund og rindende øjne, og så tager man imod skidtet alligevel (og gemmer det langt væk i en skuffe).

Bitterfissen: Accepter dig selv, vanvidspat!

Nogenlunde sådan forestiller jeg mig Lambi stå overfor kuvøseguffet, Christoffer, med en hjemmelavet tegning af en regnbue. Det var ellers meningen, det var Xander, der skulle ha' den, men eftersom han skred efter tolv dage, var det vist ingen succes. Selv røvirriterende Xander orker sgu ikke en halvhjerne, der hysterisk, insisterende, stampende i gulvet kræver, han skal ta' imod hendes fucking fingermalede regnbue. Vorherre bevares!

Bedre held denne gang, tænker Bethany, for nu har TudeMedina fundet en, der aldersmæssigt set stadig giver hjemmelavede perleplader som julegave. Match made in Heaven! (Tændstikker mader man med i himlen). Små hjerner, små fornøjelser, som man siger på Østerbro. Og der har vi sgu da Christoffers næste "hit"! "Jeg har lavet en perleplaaaaaaaaade til dig". Velbekomme. Royalties sendes til Gården.

Men nu skal det ikke hedde sig, at Bethany er bitter. Bethany er nemlig i lystig pulestemning, og Abyssen er mere rummelig end nogensinde før. Selv højrøvede Krummenosser af nogle skribenttyper som Eddie Michel bærer jeg over med. De kan jo i bund og grund ikke gøre for, hvor stupide de er. Det er vist en bivirkning ved at slikke fæces af andres rumpetter.

Bitterfissen Bethanys blå bog

Og så er der sket det, at Bethany går og har lidt honning i julehjertet over en dillervedhængt. Han hedder Anders Hvidtøl, og er en hel del pænere end både Posten og Skovfogeden, og så er han vild med rodfrugter. Han har dog ikke fået opdateret hjernevæv et stykke tid, så han tror stadig, de skal indtages oralt. Bethany ved bedre - og det gør I også, Grødhoveder. Men han skal nok få det lært. Muligvis skrigende og blødende.

Lige om lidt er det juleaften, det har selv Pseudokendisserne opdaget, og derfor er der ikke meget at skrive hjem om i denne uge. Overskrifter som: "Voice-lækkerlingerne, Mathias Pachler og Christoffer Stjerne taget i hed trekant m. Bitterfissen på beskidt lokum i Indre by" eller "Tina Lund-dum får verdens første hjernetransplantation - selv, hvis det mislykkes, kan det kun blive bedre" er blot ønskescenarier. Dog skal Dannevangs overhede LOC smedes sammen med sin Christiane i morgen. Bethany ønsker tillykke. Pænere bliver det næsten ikke. Ret skal være ret, og ikke mindst Bethanys. Skål!

Og nu synes jeg, vi skal lade julefreden sænke sig.

Bethanys råd til alle jer Grødhoveder derude, er:

Udvis storsind: Invitér en fattig ind i varmen juleaften. Så har I også noget at grine af. (Del eventuelt med naboen, thi fattige er en sjælden race med al den bistandshjælp, man får smidt i sylten her i landet) .

Bol ikke nabokonen før efter nytår. Det skaber så dårlig stemning i hele kvarteret.

Køb rigeligt med Fernet og vaseline. (Køb hos de små købmænd, der har det svært efter den nye lukkelov. Bethany er betænksom på den måde).

Dagens deal i SE og HØRs shop - spar 30% på et lækkert skønhedsprodukt

Vær overfrisk med filet og rullepølse. (Alternativt; Brug armen)

Glædelig jul, Grødhoveder. Skål - og Pulemanden længe leve!

Ovenstående blog-indlæg er skrevet af Bitterfissen Bethany. Seoghør.dk gør, hvad vi kan for at holde hende langt væk fra vores site. Men det er svært. Ifølge Bethany selv har hun via en villig kontakt i vores IT-afdeling hacket sig ind i vores systemer. Vi gør, hvad vi kan for at finde synderen og skal naturligvis understrege, at Bethanys holdninger er hendes egne og ikke SE og HØRs.

Bitterfissen: Det er ikke til at bære

Sponsoreret indhold