Bitterfissen: Accepter dig selv, Vanvidspat!

Blachman er Gud, Anne Linnet er bare ... en slidt måtte. Bethany svinger pisken over \

Blachman er Gud, Anne Linnet er bare ... en slidt måtte. Bethany svinger pisken over "X Factor".

Illu.: TurbulenzSommetider føler Bethany sig magtesløs. For jeg har fandme slået i bordet, har jeg! Formidlet at jeg saftsusemig ikke magter mere forpulet, hjernedødt TV. Men er der nogen, der hører efter? Nej. Det ene lorteprogram efter det andet må man finde sig i, selvom man betaler sin skat i det her land uden et kny, og jeg får fandengalemig rynker af det.

Bitterfissen: Freakshow

Kan jeg mon bebrejde Ekstra Bladet? Det lader til at virke for Vanvidspatten. Og her må jeg lige indskyde som en lille afvej: Jeg forstår godt, du er sur, Linse. Her går du og bruger formuer på botox, og hvad har vi, og så ligner du alligevel et mosefund. Selvfølgelig er du nødt til at bebrejde andre. Lidt ligesom alkoholikere.
Sandheden er for svær at leve med, så man må gi' andre skylden.

Men hvis jeg skulle komme med et lille råd i anledning af julen, så synes Bethany, det er på tide, du accepterer dig selv, som du er: Forældet, som du selv siger. Var du en mælk på en Nettohylde, ville du blive kasseret grundet overskreden salgsdato. Bethany går jo heller ikke og praler med stramt skræv, når Abyssen i virkeligheden er noget af det løseste, de pikvedhængte nogensinde har oplevet, vel? Man må kende sine begrænsninger. Afvej til side! Hvor fanden kom jeg fra? Må sgu lige ha' en dram. Skål!

Bitterfissen: Dramadronningen Klynkevild

Så var der juleunderholdning på DR1. Kæft, hvor var det pinligt. Folk grinte, som var de betalt for det, hver gang Paprikaen forsøgte at sige noget sjovt. Gad vide hvem, der havde skrevet hendes replikker? Casper Christensen? Sjove var de i hvert fald ikke. Tak spids!

Meget bedre er det ikke, at "Sex and the City" (Boller og te i storbyen) genudsendes for 120. gang. Mindst!

Serien er fandme mere nedslidt og brugt end Susan K, den gustne skøge, og det siger vel at mærke ikke så lidt! Og Bethany forstår ikke populariteten. Kunne denundersprøjtemig hamre Carrie Bradshaw i gulvet uden tøven (Bethany er ellers ikke voldelig anlagt), bare jeg hører hendes stemme. Den sæk! Nææh, giv mig Californication til hver en tid. Masser af sex og ingen sko. Det kan jeg da forholde mig til. Og lad mig endelig smadre jeres drøm, damebladsdåser, der fantaserer om at blive den næste Carrie Bradshaw: Hun findes ikke! Hun er kraftedemig lige så fiktiv som Dalton-brødrene!

Bitterfissen: Det er ikke til at bære

Har jeg sagt fiktiv, må jeg også sige julekalender. For det er nemlig lige, hvad de er: Fiktive! Bethany HADER julekalender. Urimelige forventninger om familiehygge, hjemmekogte klejner og blodpølse kan jeg fandme ikke arbejde med. Kældermennesker som mig kan ikke leve op til det. Jovist, Bethany har helt styr på blodpølse, men kun en gang om måneden, hvis I forstår sådan en lille én. Og desuden kan Adolf og tvillingerne jo ikke æde Skovfogedens diller. Så fri mig for candyflossforestillingerne, og stik mig noget virkelighed, jo tak. Julen er ikke andet end madspild, overforbrug af skejser og stress.

Det kan ungerne lige så godt lære med det samme. Svesken på disken. Bethany siger tingene, som de er. Hvilket i øvrigt er opskriften på min ufattelige popularitet. End ikke "Jul på slottet" var jo, hvad det så ud til at være. Prinsesse Miamaja, den lille skank, lå i virkeligheden og pulede hele bundtet - for penge. Tror I mig ikke, er Google jeres ven i nøden. PS. Troels Lyby, hvis du ikke skal noget i weekenden, er du velkommen på Gården til æbleskiver og Fernet. Du skal ikke betale for det. Bethany er gavmild på den måde.

Bitterfissen Bethanys Blå Bog

Men nu skal det jo ikke hedde sig, at Bethany ikke har håb for fremtidens TV. Blachman har netop proklameret, at han til næste år bringer noget helt nyt til Danmark. Never seen before (fåret er aldrig i søen). Bethany forventer derfor Blachman i lyserød trikot og strutskørt gi' den som gynækolog m. nye gæster på briksen hver uge. Helle for at starte! Medbringer selv speculum. Tjek! Et andet ønske er noget tv, hvor kvinder (og homoer), som udelukkende har ben i fjerkræet, er bandlyste. Giv mig dog for fanden noget andet end arrigskab at gro mit røvskæg i, og lad Linse, Gustav og de andre Reality-retarderede forsvinde fra jordens overflade. Hellere før end siden.

Bethany magter ikke mere hyldest og eksponering til de hjernedøde typer med fraværende evne til at være andet end ingenting, men af en eller anden stupid grund lader det til, at være det eneste tv-kanalerne pt. satser på. Tænk lige over (igen), Grødhoveder, hvad det siger om os...seere.
Må Gud, Dronningen, håbet og Bethany være med jer. Skål!

Bitterfissen: Smidt af Facebook for penis-update

Ovenstående blog-indlæg er skrevet af Bitterfissen Bethany. Seoghør.dk gør, hvad vi kan for at holde hende langt væk fra vores site. Men det er svært. Ifølge Bethany selv har hun via en villig kontakt i vores IT-afdeling hacket sig ind i vores systemer. Vi gør, hvad vi kan for at finde synderen og skal naturligvis understrege, at Bethanys holdninger er hendes egne og ikke SE og HØRs.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close