Glade gomme: "Bagedyst"-Micki fik sin Michael i møllen

Micki Cheng og Michael Nielsen har været kærester i ti år, efter at de mødte hinanden på et datingsite.

Micki Cheng og Michael Nielsen har været kærester i ti år, efter at de mødte hinanden på et datingsite.

(Foto: Thomas Laursen)

I går, på en solskinsrig oktoberdag, blev Micki Cheng, der fik sit gennembrud i 2015's "Den store bagedyst, gift med sin kæreste Michael ved en ceremoni i Baunhøj Mølle i Grenaa. 

På sin Instagram viser "Ultras Sorte Kageshow"-værten billeder fra parrets store dag. 

Han og Michael skærer bryllupskagen, som Micki selvfølgelig selv har lavet. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

- Så blev vi sgu gift. Af hjertet tak for alle jeres pæne ord, søde beskeder og dejlige hilsner. Møøøøs!!!, skrev den glade gom på Instagram. 

Det er nok ikke helt traditionelt at blive gift på en onsdag, men Micki Cheng har tidligere forklaret, hvorfor det netop blev den dag

- Vi havde sgu aldrig tænkt, vi skulle være sammen så længe. Dengang vi fandt sammen var jeg 19, og han var 22, og så jokede vi lidt med, at hvis vi nogensinde skulle være sammen i så lang tid, så blev vi sgu da bare gift, når vi havde været sammen i 10 år, har Micki tidligere fortalt til SE og HØR. 

Parrets 10-års dag er den 10/10, som i år faldt på en onsdag. 

Micki og Michael havde hverken planer om at tage på rådhuset eller en tur ned af kirkegulvet. 

- Vi bor i Norddjurs Kommune, så der har vi simpelthen lejet en lille mølle. Vi skal giftes i en mølle. Så kommer der en fra giftefoged-kontoret og vier os der. Så bliver der serveret et lille glas champagne og et stykke kage, og så tager vi hjem til Michaels forældre og spiser aftensmad. Så det bliver noget helt, helt intimt noget kun for forældre og søskende, fordi det netop er en onsdag, forklarede Micki Cheng til SE og HØR, der også tilføjede, at parret vil holde en større fest, når vejret er bedre til sommer. 

Dengang afslørede den tidligere "Den store bagedyst"-deltager, at han selv kom til at stå for bryllupskagen.

- Det skal være en helt klassisk bryllupskage med marcipanomslag og så selvfølgelig blomster, og så tænker jeg, den skal bestå af en tung mazarinbund, og så skal der måske være en eller anden kompot, om det skal være æble eller skovbær, det ved jeg ikke endnu, og så skal der være noget hvid chokolade, fortæller den tidligere bagedyst-deltager. 

Ultra-værten forsikrede, at han til trods for, at det kunne være stressende, gerne ville stå for sin egen bryllupskage:

- Er der en kage, jeg gerne vil lave, så er det en bryllupskage til nogen, der er forelskede. Og så er det til mig selv, det er til os, så vil jeg RIGTIG gerne.

Micki Cheng er netop nu aktuel i "Ultras sorte bageshow". 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close