Nyheder29. september 2018

Premiere i aften: Rekordvarm sommer skaber kaos i "Bagedyst"-teltet

Timm Vladimir afslører, at den rekordvarme sommer har skabt ekstra udfordringer for dette års deltagere i "Den store bagedyst". I aften er der premiere på den nye sæson
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dr-0272135.jpg
 Foto: Bjarne Bergius Hermansen

Sommeren 2018 vil for mange danskere stå i erindringen som den bedste i mands minde, hvor solen har strålet ned og varmen har varet i månedsvis.

Men for ti amatørbagere i "Den store bagedyst" har den danske rekordsommer nok ikke altid være lige velkommen.

For er det varmt udenfor, så bliver det ekstra hedt i bageteltet ved Clausholm Slot, og det betyder, at mousser og cremer har det med at smelte væk med kollapsede kager til følge.

Derfor er der højst sandsynligt lagt i (bage)ovnen til en ekstra dramatisk sæson, når den nye sæson af "Den store bagedyst" ruller over skærmen hos DR1 i aften klokken 20.

- Vi har haft rigtig mange problemer med varmen, fordi det har været den varme sommer, det har været. Vi optager i april, maj og juni, så det var jo sindssygt varmt, og derfor har alt sådan noget med at temperere chokolade og lignende været et mareridt for deltagerne. Vi har haft 30 grader og mere inde i teltet hver gang. Det plejer at være omvendt, hvor vi står og fryser af helvede til. Så det har været en udfordring, har den store bagedyst"-vært Timm Vladimir tidligere fortalt til Ekstra Bladet.

TV-værten tilføjede også, at folkene bag produktionen flere gange måtte minde de fortravlede bagedyst-deltagere om holde pauser og indtage nok væske. Heldigvis faldt ingen om af hedeslag i bageteltet.

- Der kommer til at være kiks, men generelt synes jeg, at bagerne i år har et rigtigt højt niveau, og at de er gode. De er ikke helt ude at skide, lover Vladimir over for Ekstra Bladet.

Syvende sæson af "Den store bagedyst" får premiere i aften, lørdag den 29. september, kl. 20 på DR1.

Se årets deltager i galleriet:

Deltagerne i "Den store bagedyst" (2018)

Sponsoreret indhold