Bagedyst-Micki: Vil købe hus med kæresten

Micki Cheng og Michael Nielsen har været kærester i næsten ni år, efter at de mødte hinanden på et datingsite.

Micki Cheng og Michael Nielsen har været kærester i næsten ni år, efter at de mødte hinanden på et datingsite.

(Foto: Thomas Laursen)

Siden han i 2015 bagte sig ind i danskernes hjem i ”Den store bagedyst”, har 27-årige Micki Cheng været travlt beskæftiget med at lave TV, arbejde med kommunikation og selvfølgelig bage endnu flere kager.

Det har været en udfordring for forholdet til kæresten gennem næsten ni år, 30-årige Michael Nielsen, men Micki mener, at de efterhånden har fundet den helt rigtige opskrift.

– Vi er gode til at finde plads til hinanden. Vi havde jo bare været kærester de første år, og så lige pludselig ville jeg lave ”Bagedysten” – og så gik det amok. Det tager hårdt på éns forhold, hvis man ikke er vant til det. Men vi er gode til at lade hinanden gøre det, vi gerne vil, lyder det fra den kageglade Micki. 

Lige nu bor det lykkelige par, der har kendt hinanden, siden Micki var 19 år, i et sommerhus på Djursland. I vinterhalvåret lejer de sig ind forskellige steder.

Men nu er de klar til at tage næste skridt i parforholdet.

– Vi kigger på hus lige nu. Vi er meget glade for vores sommerhus, men nu skal vi snart have et rigtigt hus. Det skal også være på Djursland, fortæller han til SE og HØR.

Det er et stort skridt for amatørbageren og hans bedre halvdel, og de har da også svært ved at give slip på det halve år i deres sommerhus, som de fik bygget for et par år siden.

– Det er lidt voldsomt at have både et hus og et sommerhus, og vi er ikke helt klar til at sælge sommerhuset, fordi det er helt nyt. Så vi har ikke helt besluttet, hvad vi gør endnu, siger Micki.

Læs hele historien om Micki fra "Den store bagedyst" i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close