Nyheder21. februar 2018

Micki fra 'Den store bagedyst': - Far slog mors kæreste ihjel

Den glade finalist fra 'Den store bagedyst' i 2015, Micki Cheng, bærer på en familietragedie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/micki-cheng-21022018.jpg
 Foto: All Over Press
Da Micki Cheng i 2015 bagte sig ind i danskernes hjem i ”Den store bagedyst” var han den glade dreng, der med varme og et dejligt smil blev en meget populær deltager hos seerne. Han nåede helt til finalen, selv om han havde bagt ganske lidt før sin deltagelse i det populære program. Siden har han fået udgivet bagebogen 'Mickis Kager' og med afsæt i 'Den store bagedyst' fik han efterfølgende flere TV-opgaver. Han var vært sammen med Joakim Ingversen på 'Ultras sorte kageshow', og de to var også værter sammen på ’X Factor’-pauseshowet ’Ultra Factor’, indtil Micki blev fjernet fra skærmen.
https://imgix.seoghoer.dk/micki-kager.jpg

Sådan kender vi Micki - som den glade kage-bager. (Foto: All Over Press)

Ikke fordi han gjorde det dårligt, for det var der slet ikke tale om, men fordi han blandt andet havde en kommerciel aftale med COOP, der kom på tværs med DR's retningslinjer. Det var DR ikke opmærksomme på, da de indgik aftalen med den populære kagemand, og her var man også ærgerlige over at skulle sige farvel til den populære vært. Men Micki Chengs liv har ikke altid været rampelys, kager og store smil. Rent faktisk bærer han rundt på en stor familietragedie, som han fortæller om i denne uges udgave af UDE OG HJEMME.
https://imgix.seoghoer.dk/micki-bog.jpg

Micki ved udgivelsen af bogen 'Miskis Kager'. (Foto: All Over Press)

Da han var ti år blev hans mor og far skilt.

Hans mor fik en ny kæreste, og så med et ændredes Mickis tilværelse dramatisk, da han kom hjem fra en sommerferie. Han fik at vide, at moderens nye kæreste var væk, og at hans far var kommet i fængsel. Hans mor er vietnamesisk bådflygtning og faderen fra Hongkong, og i den asiatiske kultur taler man ikke om den slags, så det var først flere år senere, at han på internettet fandt frem til, hvad der var sket. - Min far mødte op i min mors lejlighed i Aalborg og skød min mors kæreste, og bagefter var liget blevet brændt i klitterne ved Blokhus, fortæller Micki til UDE og HJEMME. Micki talte ikke med nogen om den dramatiske hændelse - heller ikke i skolen. - Jeg skammede mig nok lidt, det gør man jo, når ens s far sidder i fængsel, siger Micki til UDE og HJEMME. Micki: - Vi kigger på hus I dag har 28-årige Micki sin egen lille familie med kæresten Michael Nielsen.
https://imgix.seoghoer.dk/micki-michael.jpg

Micki har været sammen med Michael, siden han var 19 år. (Foto: All Over Press)

De har kendt hinanden siden Micki var 19 år, og da SE og HØR talte med Micki for ti måneder siden ledte de efter hus sammen. Indtil da havde de mange måneder om året boet i et sommerhus på Djursland og lejet sig ind forskellige steder i vinterhalvåret. – Vi kigger på hus lige nu. Vi er meget glade for vores sommerhus, men nu skal vi snart have et rigtigt hus. Det skal også være på Djursland, sagde Micki til SE og HØR i april sidste år.

Sponsoreret indhold