Nyheder 8. august 2018

”Badehotellet”s hr. Aurland: Her lader jeg op

Mens der er pause i optagelserne af TV2’s ”Badehotellet”, kobler den 64-årige skuespiller Peter Hesse Overgaard af i sin nordjyske sommerperle.
(Foto: René Schütze)

Vi kender ham især som hr. Aurland i TV2’s ”Badehotellet” – og ligesom karaktererne i den populære serie nyder 64-årige Peter Hesse Overgaard at bruge sommeren i Nordjylland – nærmere bestemt i Tornby Strand ved Hirtshals.

– Jeg har tilbragt hele juli heroppe i mit dejlige sommerhus, siger Peter Hesse Overgaard til SE og HØR.

Skuespilleren, som ellers har base på Christianshavn, er kommet i området, siden han var fem år gammel.

I 1960 købte hans far et lille skur, som siden blev et sommerhus – og i 1990 investerede Peter Hesse Overgaard og hustruen Hanne Trolle selv i et sommerhus i den nordjyske ferieby.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: René Schütze)

Peter Hesse Overgaard foran sit sommerhus i Tornby Strand ved Hirtshals. "Badehotellet”-stjernen på stranden med sin hustru, skuespilleren Hanne Trolle. Sammen har de en søn på 25 år – og derudover har Peter Hesse Overgaard en datter på 41. Børnebørn er der endnu ingen af. – Men det kan man jo nå endnu, siger han. (Foto: René Schütze)

Mere ”Badehotellet”

Mens seerne har set det sidste til Rosalinde Mynsters karakter, stuepigen Fie, bliver det til et gensyn med hr. Aurland i den 6. sæson af ”Badehotellet”, som er i gang med at blive optaget.

– Det plejer at være sådan, at vi starter i juni, så holder vi fri i juli, og så kører vi helt frem til slutningen af november, siger Peter Hesse Overgaard, som derfor nu igen er klar til at springe ud i rollen som kontorchefen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

Sådan kender vi især Peter Hesse Overgaard: Som hr. Aurland, der her ses med fru Aurland, der bliver spillet af 38-årige Cecilie Stenspil. (Foto: Thomas Laursen)

Flygter fra Danmark

Når den ikke står på arbejde eller afslapning i sommerhuset, nyder skuespillerparret at stikke af mod varmere himmelstrøg.

– Vi kan godt lide at rejse. Sidste år var vi i Sydafrika, og i år har vi været på Cuba. Nu har vi lige bestilt rejse til Goa i Indien – vi tager af sted i en længere periode, når vejret er rigtig dårligt og mørkt i begyndelsen af det nye år, lyder det.

Hvad karrieren bringer, når den kommende sæson af ”Badehotellet” er i kassen, kan han ikke svare på.

– Jeg ved ikke, hvad der skal ske – og jeg ved heller ikke, hvor længe ”Badehotellet” skal fortsætte. Det vil tiden vise.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

Til og med november står den på optagelser af ”Badehotellet” for den populære skuespiller. (Foto: Thomas Laursen)

En rigtig ”bad guy”

Peter Hesse Overgaard kan for tiden genses i DR-succesen ”Rejseholdet”, hvor han spiller den pædofile togfører Klaus.

– Han var jo virkelig en ”bad guy”. Det har jeg også skullet høre lidt for – folk på gaden, der siger: ”Hvordan kan man dog spille sådan en rolle?”. Men så må jeg fortælle dem, at det jo ikke er virkelighed, det er fiktion, og det er bare en rolle, jeg spiller, siger han og fortsætter:

– Den type mennesker findes jo desværre også, og de skal jo også skildres indimellem. Så jeg påtog mig den opgave, og jeg synes også, at det var interessant at lave. Det er jo også sådan noget med, at man ikke helt ved, hvem der har gjort hvad.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Ulla Voigt/DR)

Peter Hesse Overgaard i "Rejseholdet". (Foto: Ulla Voigt/DR)

Ud over ”Rejseholdet” og ”Badehotellet” har Peter Hesse Overgaard medvirket i serier som ”Arvingerne”, ”Lærkevej”, ”Anna Pihl” og ”Krøniken”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold