Nyheder28. marts 2018

”Badehotellet”s Cecilie Stenspil: Tør ikke læse anmeldelser

- Jeg læser først anmeldelserne, når det hele er slut, fortæller Cecilie Stenspil, der krydser fingre for, at der kommer endnu en sæson af den populære TV2-serie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cecilie-stenspil-00.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Hverken seerne eller Cecilie Stenspil kan få nok.

Nok af hr. Weyse, sommer og sol på ”Badehotellet”, der de seneste seks mandage har fået rekordmange danskere til at sætte sig til rette i sofaen klokken 20.

– Jeg krydser fingre for, at det bliver ved. Det er et privilegium at være en del af ”Badehotellet”, siger Cecilie Stenspil til SE og HØR.

Den 38-årige skuespiller har i fem sæsoner spillet fru Aurland, men i sidste afsnit vandt forelskelsen over fornuften, da hun giftede sig for anden gang og blev fru Weyse.

– Hun holder facaden udadtil. Jeg tror, hun elsker hr. Aurland, men er forelsket i hr. Weyse, forklarer Cecilie Stenspil om affæren, der startede i første sæson og endte i et ægteskab.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/cecilie-stenspil.jpg
 Foto: Thomas Laursen
Kærligheden er stor blandt skuespillerne på ”Badehotellet”. Her er det Amalie Dollerup, Cecilie Stenspil, Lisa Werlinder og Anette Støvelbæk, der nyder genforeningen. (Foto: Thomas Laursen)

Harmonisk skilsmisse

Skilsmissen i bedste sendetid foregik i bedste harmoni, og den gode stemning mellem de tre fortsatte, da kameraerne slukkede.

– Det er en gave at arbejde med Peter Hesse (hr. Aurland) og Jens Jacob (hr. Weyse). De er sjove og rigtig gode skuespillere. Det sværeste var at lade være med at grine i nogle af de scener, som jeg har sammen med Jens Jacob Tychsen, afslører Cecilie Stenspil.

I skrivende stund er det endnu uvist, om de tre får lov til at nyde endnu en sommer på ”Badehotellet”.

TV2 har endnu ikke meldt ud, om der bliver en sjette sæson af serien.

Seerne og skuespillerne er ikke i tvivl om, at de vil have meget mere, mens anmelderne fra start har sablet seersuccesen ned.

Det har heldigvis ikke påvirket Cecilie Stenspil.

– Jeg læser kun meget sjældent anmeldelser. Det er et princip. Jeg er så følsom omkring det, jeg laver. Så jeg læser først anmeldelserne, når det hele er slut. Jeg er lige så nysgerrig som alle andre, men hvis der står, det er godt, så skal jeg leve op til det, og hvis der står, det er dårligt, så bliver jeg ked af det, for jeg ved, hvor meget jeg som skuespiller lægger i den proces, forklarer Cecilie, der privat danner par med kollegaen Troels Lyby.

Forfatterparret Stig Thorsboe og Hanna Lundblad havde fra begyndelsen planlagt fem sæsoner.

Men om seernes begejstring fører til en sæson mere, kan hverken de eller TV2 afsløre.

– Det ved vi ikke på nuværende tidspunkt, lyder svaret fra Thorsboe.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/cecilie-stenspil-0.jpg
 Foto: Mikael Rieck)

(Foto: Mikael Rieck)

51-årige Troels Lyby og Cecilie Stenspil mødte hinanden, da de spillede over for hinanden i 2012.

Cecilie Stenspil har tidligere fortalt, hvordan det slog klik med det samme.

– Jeg tror af hele mit hjerte på, at vi havde mødt hinanden, uanset om vi var i samme fag eller ej. Der er noget kemi der, som er rigtig fantastisk. En stor genkendelse. Nogle gange, når man møder et andet menneske, er der sådan en genklang, har hun sagt til ”Alt for damerne” om deres forhold.

Parret har ingen fælles børn, men Troels har to voksne børn fra et tidligere forhold.

Sponsoreret indhold