"Badehotellet"-skuespiller stopper

Der kommer en sjette sæson af \

Der kommer en sjette sæson af "Badehotellet" næste år.

(Foto: Mike Kollöffel, TV 2)

 

Den meget populære serie "Badehotellet" på TV 2 bliver forlænget med en sjette sæson, der bliver vist næste år.

Serien har trukket helt op til 1,7 millioner seere og er et af de helt store trækplastre, når Familien Danmark bænker sig foran TV-skærmen.

Men den sjette sæson bliver uden skuespilleren Anders Juul, der i serien har spillet over for Amalie Dollerup, hvor de som "Max" og "Amanda" har kæmpet for kærligheden.

Anders Juul har været glad for at være med i serien, men han trænger til at prøve sine kræfter af i andre roller.

- Produktionen ville gerne have, at jeg var fortsat. Jeg blev i hvert fald spurgt, om jeg havde lyst til at gå videre, og det havde jeg sådan set også, men det skulle bare ikke være nu. Det passede ikke tidsmæssigt. Nu må vi se, hvordan det udspiller sig. Hvis han nu bliver erklæret død, kommer jeg nok ikke tilbage. Men jeg har ikke krævet at blive slået ihjel. Måske det er skidesjovt at vende tilbage om to sæsoner, siger han til Realityportalen.

Og når man 'skyder' en serie som "Badehotellet" er der ikke plads til andet i den periode, optagelserne står på, og helt konkret har har han nogle andre ting, han vil prøve af i den periode, hvor han skulle have optaget sjette sæson af "Badehotellet".
 
Han har dog ikke røbet, hvad det er han barsler med af nye projekter.
 

Ander Juul stopper i "Badehotellet". (Foto: All Over Press)
 
Når Anders Juul ikke optræder som skuespiller bruger han tiden sammen med døtrene Elise og Ebba, som han har sammen med dramatikeren Line Mørkeby.
 
Anders Juul er ikke den eneste, der tjekker ud af "Badehotellet" inden sjette sæson.
 
Også Rosaline Mynster siger farvel til den populære serie.
 
I en mail bekræfter den 27-årige skuespiller i marts over for BT, at hun efter fem sæsoner tjekker ud af "Badehotellet".

- Jeg kommer desværre ikke til at være med i den nye sæson. Jeg elsker hele "Badehotellet"-familien meget højt, lyder det i Mynsters mail til BT

I mailen fortæller hun desuden, at hun er glad og stolt over, at hun var med i hele fem sæsoner af TV-serien, der denne sæson har haft 1,7 mio. seere. 

Den unge skuespiller fortæller, at der intet dramatisk er ved hendes exit fra "Badehotellet".

- Jeg var meget ung, da "Badehotellet" gik i gang, og beslutningen om ikke at fortsætter bunder udelukkende i en følelse af at have fuldbragt en rolle og et kapitel i min karriere. Jeg glæder mig til at følge sæson 6, men fra den anden side af skærmen, lyder det i hendes mail til BT

GALLERI - Billeder fra "Badehotellet":

Billeder fra Badehotellet

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close