Nyheder21. januar 2010

Anni Fønsby: Spil på baby

Scor kassen på brystbombens kommende barn
Hvad mon denne kvinde gemmer i sin mave?
Hvad mon denne kvinde gemmer i sin mave?
 Foto: Martin Høien

Hvis Anni Fønsby føder trillinger, kan du blive lige så rig som brystbombens milliardærmand, for spiludbyderen Scandic giver dig pengene 500 gange tilbage, hvis tre små rollinger ser dagens lys til maj, når Anni har termin.

- Tidligere har vi set, at vores kunder er ret vilde med specialspil som disse, når de blandt andet har omhandlet royale personer. Det er Anni dog ikke endnu, men da hun får samme omtale som en kongelig, har vi valgt at lave spillet på hendes baby også, siger pressechefen hos Scandic Bookmakers, Frederik Skov.

Den skandaleombruste kvinde har endnu ikke løftet sløret for, om det bliver en pige eller en dreng, så det kan man selvfølgelig også spille på, det er dog ikke noget, man umiddelbart bliver rig af, for begge satsninger giver kun pengene 1,90 gange igen.

Både mor Anni og farmand Erik er høje mennesker, så måske den kommende arving har arvet det træk fra sine forældre. Man kan i hvert fald sætte penge på barnets længde. Der er dog ikke så mange valgmuligheder, for enten tror man barnet bliver under eller over 53,5 centimeter, og hvis du har ret, får du 1,80 gange pengene igen.

- Vi har valgt at fokusere udelukkende på de positive aspekter ved denne fødsel, hvorfor der ikke vil komme spil som "skal Anni's baby med i fængsel" og lignende, mener Frederik Skov.

Hvis du tror på, at der gemmer sig mere end én lille ny i den runde mave, så giver en tvillingfødsel kun pengene 50 gange igen.

Sponsoreret indhold