Nyheder16. september 2009

Anni Fønsby: Til babyskanning

Den barmfagre plastikdronning har været til ultralydskanning og er efter sigende i lykkelige omstændigheder
Det er ikke kun solbrillerne og klunset, der koster knaster - og Annis vin er noget af en udskrivning
Det er ikke kun solbrillerne og klunset, der koster knaster - og Annis vin er noget af en udskrivning
 Foto: Michael Medgyesi

Lykken kan vende med lynets hast. I juni blev Anni Fønsby løsladt fra Odense Arrest, og nu rygtes det, at den barmfagre kendis er gravid.

Torsdag formiddag besøgte Anni i følgeskab med sin mor, Liselotte, ultralydklinikken for gravide i Hillerød. Anni havde i dagens anledning skiftet den kastanjebrune hårpragt ud med en blond paryk, så man ikke kunne genkende hende. Men havde, som den Anni, vi alle kender og elsker, kronet frisuren med en kæmpe, lyserød cowboyhat og jeans så stramme, at de sad som påmalede .

Ud med en pose med sut

Ind på klinikken gik en tvivlende og håbefuld Anni, og ud kom en storsmilende Anni med en lille pose påtrykt en tegning af en sut samt papirer af den slags man modtager, når man er i lykkelige omstændigheder.

Privatklinikken i Hillerød ligger nær Anni Fønsbys og Erik Damgaards nuværende bopæl, stutteriet ved Kokkedal i Nordsjælland. SE og HØR hastede til den solbeskinnede matrikel med lykønskninger, så snart nyheden var tikket ind.

Annis kommentarer til graviditeten er lige så kryptisk, som den er lovende. Til B.T. siger hun:

- Man går altså også på ultralydklinik, hvis man har cyster i underlivet eller skal have en underlivsundersøgelse. Så jeg har ingen kommentarer.

Erik smiler bredt

Det er Erik Damgaard, som åbner døren. Han sidder og arbejder og skal til møde, men kan ikke undertvinge smilet, der breder sig på hans læber. En turkis poloshirt hænger på hans overkrop. Understellet prydes af sorte habitbukser, og håndleddet tynges af et tonstungt guldur.

- Tillykke med, at Anni skal være mor, udbryder SE og HØR og overrækker straks millionæren en stak økologisk babytøj, en sut i naturgummi og en økologisk bide-dromedar indhyllet i lilla silkepapir.

Erik Damgaard ved ikke rigtig, hvilken grimasse han skal finde frem og hævder, han ikke ved, at konen har været til ultralydskanning i Hillerød.
- Ja, hvis hun er gravid, er det jo dejligt, men hun er på filmoptagelse, og jeg ved ikke, hvor hun er. Hun har taget Jag'en (Jaguar'en, red.), og hun kan være hvor som helst.

Min kone har mange hemmeligheder

Erik Damgaard tripper lidt på dørtærsklen, da SE og HØR vil vide, om hans kone da kunne finde på at holde nyheden om en familieforøgelse hemmelig for sin mand.

- Min kone har mange hemmeligheder, smiler han skælmsk og siger, at det må være konens "call" at offentliggøre de lykkelige omstændigheder.

Erik Damgaards og Anni Katrine Brinchs, født Fønsby, forhold har mildt sagt været stormomsust, siden parret hookede op for et par år siden.

For godt 6 uger siden fandt kendisparret sammen efter fængselsophold, skandalisering, finanskrisetab og retssager og fejrede den genfundne gnist på ferieøen Malta.

En ferie, der åbenbart var mere hed end som så. Til maj får vi måske svaret på, hvad der skete.

Sponsoreret indhold