Nyheder22. november 2009

Anni Fønsby: En rocker med bryster

Kuglestøderen Joachim B. Olsen beskylder brystbomben for at have samme karakter som Jønke – bare med silikonebryster
- Anni er jo Jønke med plastikbryster, siger Joachim B. Olsen
- Anni er jo Jønke med plastikbryster, siger Joachim B. Olsen
 Foto: Peter Grosen

At kuglestøderen Joachim B. Olsen ikke er særlig begejstret for Anni Fønsby, er ingen hemmelighed. Han har før udtalt sig i dystre vendinger omkring brystbomben, og nu smider han nyt brænde på bålet.

- Anni er jo Jønke med plastikbryster. Hun skal ikke være med i TV-programmer. Jeg kan ikke se, hvorfor kriminelle skal deltage i underholdningsprogrammer. Kriminelle kan være med i programmer, hvor de taler om, hvorfor de er kriminelle, lyder det skrapt fra kuglestøderen i Ekstra Bladet.

Joachim B. Olsen er netop vendt hjem fra USA og optagelserne til programmet "Kvægræs", som Anni Fønsby oprindeligt skulle have været en del af. Da hun pludselig og meget kort tid før planlagt afgang blev taget af programmet, forlød det at blandt andet Joachim B. Olsen og nogle af de andre kendte, som deltager i programmet, havde truet med at forlade optagelserne, hvis den rufferisigtede Anni skulle være med.

Det afviser kuglestøderen dog på det kraftigste.

- Jeg vil ikke have siddende på mig, at det skulle være min skyld. Jeg er beæret over, at folk tror, jeg har så stor magt, at jeg kan smide folk ud af TV-programmer. Det har jeg ikke. Anni var ude langt tidligere, fastslår Joachim B. Olsen over for Ekstra Bladet.

Hvordan Anni Fønsby har det med at blive kaldt "Jønke med plastikbryster", melder historien ikke noget om - ligesom Jønke heller ikke har kommenteret kuglestøderens sammenligning.

Sponsoreret indhold