Nyheder31. oktober 2009

Anni Fønsby: Derfor tilgav jeg Erik

Bordelmutteren afslører, hvorfor hun tog sin mand tilbage, efter at han havde svigtet hende, da hun var i fængsel
Anni Fønsby fortæller nu, hvordan hun kunne tilgive Erik, at han svigtede hende, mens hun var fængslet
Anni Fønsby fortæller nu, hvordan hun kunne tilgive Erik, at han svigtede hende, mens hun var fængslet
 Foto: All Over

Erik Damgaard og Anni Fønsby er igen uadskillelige, men det var de ikke ligefrem, da brystbomben i forsommeren måtte tilbringe godt 2 stive måneder i Odense Arrest i forbindelse med hendes bordelvirksomhed.

Erik blev også fængslet og sigtet for medvirken, og så snart han kom ud af fængslet, flygtede han langt væk fra Anni og direkte ind i armene på hendes veninde Pernille Sonne-Schmidt. Brystbomben kunne via medierne se, hvordan Erik flirtede med hendes veninde, og samtidig modtage den triste nyhed om, at it-milliardæren ville skilles.

Fredag eftermiddag fortalte Anni Fønsby fuldstændig ærligt, hvordan det var for hende, da hun holdt et foredrag sammen med veninden Lone Rasmussen ved livsstilsmessen Woman's Universe i Øksnehallen.

Lå og græd på gulvet

- Da jeg så min veninde komme ud af min dør, kunne jeg ikke forestille mig, at jeg nogensinde kunne tilgive ham. Men efter jeg havde kvalt dem begge i en drøm, var det, som om jeg nåede frem til en afklaring, sagde Anni, som græd ud på gulvet i sin celle i afmagt, ifølge Ekstra Bladet.

Men Anni Fønsby valgte som bekendt at tilgive Erik Damgaard, efter hun var kommet ud, da han opsøgte hende på hendes ferie på Malta kort efter løsladelsen.

- Vi fejler alle. Og jeg elsker Erik så højt, at jeg ikke ønsker at leve uden ham, forklarede bordelmutteren om sit valg om at tilgive sin mand.
- Det gav mig forløsningen at tilgive Erik, fortalte Anni og afslørede også, at hun gik til psykolog efter løsladelsen.

Mens Anni sad på scenen og talte lige ud af posen om alle Eriks fejltrin, sad han omme på de bageste rækker og lyttede med uden skam i livet.

Sponsoreret indhold