Alvorlig ulykke: Annette Heicks mand har brækket nakken

Annette Heicks mand har brækket nakken

Annette Heicks mand har brækket nakken

foto: Claus PoulsenDet skulle have været en hyggelig familieferie i Thailand for Annette Heick og manden Jesper Vollmer. Men onsdag den 21. januar brækkede han nakken i en ulykke

Han er stadig indlagt på intensivafdelingen, efter at han har gennemgået en seks timer lang operation for at stabilisere bruddet i nakken.

Annette Heick bekræfter den alvorlige ulykke over for SE og HØR i en SMS.

LÆS OGSÅ: Annette Heicks mand har brækket nakken: Sådan skete ulykken

- Jesper sprang i havet men blev sla°et ned af en kæmpebølge pa° en sa°dan uheldig ma°de, at hans hoved blev kastet mod sandbunden, hvorved han brækkede nakken. Takket være professionelle livreddere, hjælpsomme hotelgæster og i det hele taget meget dygtige folk kom Jesper hurtigt af sted til hospitalet, hvor han stadig ligger pa° intensiv afdelingen, fortæller Anette Heick i en pressemeddelelse.

Efter seks timer på operationsbordet står det klart, at Jesper Vollmer stadig har sin førlighed. Det kunne endda være endt dødeligt.

- Han har det efter omstændighederne godt. Vigtigst af alt: Hans nerve er intakt, og vi kan allerede nu se, at der er forbindelse ned til fødderne. Men det var endog meget tæt pa°. En australsk kvindelig læge, der reagerede prompte, lige da ulykken fandt sted, var ene kvinde skyld i, at Jesper ikke enten blev lam eller mistede livet.

Det er endnu uvist, hvornår Jesper Vollmer, der er køkkenchef i Kongehuset, er frisk nok til at komme hjem til videre behandling og genoptræning. Ulykkens konsekvenser er også fortsat uklare.

- Hvor lang tid det vil tage at genvinde førligheden, er der ingen der ved pa° nuværende tidspunkt. Vi tillader os at være optimistiske, da vi hver dag ser sma° fremskridt. I første omgang skal Jesper være stabil nok til at blive fløjet hjem til Danmark. Men hvis vi fa°r lov til at slippe med en forskrækkelse, sa° har vi været heldige ud over det sædvanlige. Der er mange mennesker, vi kan takke for den flotte ha°ndtering, men mest af alle kan vi nok takke den australske læge, der i øvrigt viser sig at hedde Dr. Toogood!

Parret har børnene Elliot og Storm og bor til daglig i Malmø.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close