Brækkede nakken i ulykke: Nu er Annettes mand i Danmark

Jesper Vollmer er i Danmark, efter at han brækkede nakken under en ferie i Thailand

Jesper Vollmer er i Danmark, efter at han brækkede nakken under en ferie i Thailand

Foto: Kaspar WenstrupAnnette Heicks mand, Jesper Vollmer, der brækkede nakken i en alvorlig badeulykke i Thailand, er nu kommet til Danmark.

Det bekræfter Annette Heicks mor, Hilda Heick, over for Ekstra Bladet:

- Han er kommet til Danmark og ligger på Rigshospitalet. Vi kan ikke se ham endnu, fordi han er til en masse undersøgelser. Men det er bare rart, at han er kommet hjem, siger hun til Ekstra Bladet og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Annette Heick: Tæt på at miste min mand

- Det har været en rigtig hård omgang for familien, men vi er glade for, at han er hjemme igen, så vi kan se ham og tale med ham. Det er også rart for ham at kunne tale med børnene, siger Hilda Heick til Ekstra Bladet.

Jesper Vollmer brækkede nakken under dét, der skulle have været en hyggelig og afslappende dag ved stranden i Thailand 21. januar. Han kom alvorligt til skade, da han ville springe i vandet i det eksotiske ferieparadis.

Jesper Vollmer, der er køkkenchef, blev slået ned af en kæmpe bølge og brækkede sin nakke, da han ramte sandbunden.

LÆS OGSÅ: Annette Heicks mand brækkede nakken: Sådan skete ulykken

- Takket være professionelle livreddere, hjælpsomme hotelgæster og i det hele taget meget dygtige folk kom Jesper hurtigt af sted til hospitalet, hvor han stadig ligger pa° intensiv afdelingen, skrev Annette Heick i en pressemeddelelse, som hun udsendte fredag kort før middag.Jesper Vollmer og Annette Heick (Foto: Kaspar Wenstrup)


Jesper Vollmer blev i al hast fragtet til et hospital, hvor han gennemgik en seks timer lang operation for at få stabilisere bruddet.

- Hans nerve er intakt, og vi kan allerede nu se, at der er forbindelse ned til fødderne. Men det var endog meget tæt pa°. En australsk kvindelig læge, der reagerede prompte, lige da ulykken fandt sted, var ene kvinde skyld i, at Jesper ikke enten blev lam eller mistede livet, skrev Annette Heick i pressemeddelelsen.

Jesper Vollmer skal efter alt at dømme igennem et længere genoptræningsforløb for at komme sig helt over ulykken:

LÆS OGSÅ: Jesper Vollmer i alvorlig ulykke: Har brækket nakken

- Hvor lang tid det vil tage at genvinde førligheden, er der ingen der ved pa° nuværende tidspunkt. Vi tillader os at være optimistiske, da vi hver dag ser sma° fremskridt. I første omgang skal Jesper være stabil nok til at blive fløjet hjem til Danmark. Men hvis vi fa°r lov til at slippe med en forskrækkelse, sa° har vi været heldige ud over det sædvanlige. Der er mange mennesker, vi kan takke for den flotte ha°ndtering, men mest af alle kan vi nok takke den australske læge, der i øvrigt viser sig at hedde Dr. Toogood!, skrev Annette Heick i sin pressemeddelelse.

Parret bor til daglig i Malmø sammen med børnene Storm og Elliot.

SE og HØR har uden held forsøgt at få en kommentar fra Hilda Heick.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close