Anne Linnets barn fanget i hormonballade

Anne Linnet er mor til Peter, der hverken identificerer sig som mand eller kvinde, men som en person med en slags flydende kønsidentitet.

Anne Linnet er mor til Peter, der hverken identificerer sig som mand eller kvinde, men som en person med en slags flydende kønsidentitet.

(Foto: Claus Poulsen, Dan Mariegaard)

For to år siden kom det frem, at popsangerinden Anne Linnets i dag 24-årige søn Peter, som hun adopterede fra Rumænien i 2001, ville opereres om på en klinik i Californien for at blive kvinde.

Men selve operationen har stadig ikke fundet sted – ikke mindst fordi Peter, der nu helst blot vil kaldes bogstavet P, er flyttet til England.

Det fortæller P, som SE og HØR mødte i forbindelse med Copenhagen Pride.

Artiklen fortsætter under billedet ...

P ankom kort inden sin mor, der skulle synge til Copenhagen Pride om torsdagen. (Foto: Dan Mariegaard)

– Jeg er begyndt på hormonblockers, og jeg skal tage mine hormoner.

– Men det er en lang proces, og det er lidt svært for mig, fordi jeg ikke bor i Danmark.

– Hvis jeg begynder min transformation der og kommer tilbage til Danmark, skal jeg starte forfra.

– Jeg står rimelig meget i en klemme. Det er virkelig underligt. Jeg arbejder imod nye tider, siger P.

Da det i 2016 kom frem, at Peter ville skifte køn fra mand til kvinde samt kaldes P, fortalte P ifølge Ekstra Bladet ugebladet Tæt På om en længere tids kamp med personlige problemer, lykkepiller og sovemedicin.

- Jeg har tænkt mig at begynde at få hormoner. Det er jo en voldsom forandring, man gennemgår, når man begynder at tage kvindelige hormoner. Mine operationer skal laves i Californien, som har de bedste kirurger i hele verden. Jeg ved ikke, hvornår jeg skal i gang, men jeg ved, at jeg er begyndt på min transformation, og jeg glæder mig til hver dag, fordi det gør mig glad og lykkelig, sagde P ifølge Ekstra Bladet til Tæt På.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Anne Linnet til Copenhagen Pride.

Anne Linnet var en travl kvinde under Copenhagen Pride. Torsdag medvirkede hun i direkte TV og sang også for hele Rådhuspladsen. (Foto: Dan Mariegaard)

65-årige Anne Linnet har i alt syv børn. Evamaria og Marcus, som hun har med jazz-musikeren Holger Laumann; Alexander, som hun har med Mads Buhl Nielsen; Maria, der er biologisk søster til P og ligeledes adopteret fra Rumænien samt Isolde og Nemo, som hun har med Tessa Franck.

I juli kom det frem, at Linnet skal giftes med sin 38 år yngre kæreste Kathrine Kjær.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close