Nyheder29. december 2016

Anne Linnets søn: - Jeg er bedre end mor til at gå på høje hæle

Anne Linnets søn har næsten kun mødt positive reaktioner på sit kommende kønsskifte
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anne_0.jpg
 Foto: All Over Press)
Anne Linnets 22-årige adoptivsøn fra Rumænien, Peter, trak store overskrifter, da ugebladet TÆT PÅ onsdag skrev, at han vil være kvinde og påbegynder hormonbehandlinger i nær fremtid og senere vil fuldføre kønsskiftet med operationer i Californien. Han har i et stykke tid lagt billeder ud af sig selv på Instagram iført kvindetøj, men det var først i går, at han stod frem og fortalte offentligt om sin seksualitet som transkønnet.
Da nyheden ramte Ekstra Bladets facebookside var meningerne delte.
En stor del af læserne støttede Peter Linnet, men en fraktion af avisens følgere på Facebook var ikke begejstrede, og det lagde de ikke skjul på. - Det bekræfter vel, at en gnubber/bøsse ikke burde have lov til at opdrage/indoktrinere børn. De tager jo tydelig skade, skrev en af Ekstra Bladets følgere på Facebook. Men Peter Linnet har næppe kigget med her, for han fortæller til Ekstra Bladet, at den altovervejende del af reaktionerne på hans kommende kønsskifte har været positive.
Også hans mor, Anne Linnet, der er biseksuel, har reageret med kærlighed og forståelse for sønnens valg. - Jeg har levet med min mor hele mit liv, og hun har da set, at der er nogen, der er gået i hendes tøjskabe. Set i bakspejlet kan hun ikke være overrasket, siger Peter til Ekstra Bladet. - Min mor forguder mig, når jeg har kvindetøj på. Jeg tog engang i Lagkagehuset i høje hæle, og min mor sagde bare, at jeg var bedre til at gå i høje hæle end hende, fortsætter Peter, der gerne fremover blot vil kaldes 'P.'. Se nogle af P.'s opslag på Instagram:

Sponsoreret indhold