Andreas Bo er single igen

Ud over at have haft et forhold til en kvinde fra Solrød Strand, som nu er slut, har Andreas Bo tidligere dannet par med Mascha Vang.

Ud over at have haft et forhold til en kvinde fra Solrød Strand, som nu er slut, har Andreas Bo tidligere dannet par med Mascha Vang.

(Foto: Dan Mariegaard)

Andreas Bo Pedersen er blevet single. 

Den populære 51-årige skuespiller og komiker er ikke længere sammen med den enlige mor til to, som han fortalte om i efteråret.

– Vi var ikke kærester længe – vi var kærester i et halvt år. Nogle gange er det fornuftigt. 

– Så er det jo bare det. Det synes jeg jo aldrig er sjovt, men sådan må det være, fortalte Andreas Bo til fernisering på udstillingen ”Transformation” i Nordhavn. 

– Hvis man går fra hinanden, tror jeg, der er mange årsager til det, sagde komikeren.

Der er dog især én udfordring, som går igen for ham, når det gælder kærligheden.

– Det, som altid har været problemet, når jeg har haft kærester, er, at når de møder mig, er det meget sjovt og eksotisk.

– Jeg er skuespiller – det er spændende, lød det fra Andreas Bo.

Andreas Bo brød med bloggeren Mascha Vang i efteråret 2015.

De havde nået at være sammen i to år.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Andreas Bo og Mascha Vang da de stadig var et par.
(Foto: Thomas Laursen)

– Men jeg kan også godt forstå dem, når vi har været kærester i to, tre eller 13 år, og jeg så siger: ”Nu er klokken seks, og nu kører jeg igen” og ”Jeg ved godt, at din bedste veninde fylder 30 i overmorgen – 40 eller 50 bliver det så nu – men jeg kan stadig væk ikke komme med, fordi jeg har et engagement i Cirkusrevyen, og der siger man altså ja til fire måneder, og jeg kan ikke bare tage 
fri”.

– For hvis vi alle sammen skal have en aften fri, kan vi ikke gennemføre en sæson, uddybede skuespilleren, som i øjeblikket har masser af tid til at finde kærligheden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Den nyslåede singlefyr ankom forleden med Catrine Rasmussen. – Hun har været med i et firma, som jeg er med i. Hun er min penneven, lød det fra Andreas Bo.

Den nyslåede singlefyr ankom forleden med Catrine Rasmussen. – Hun har været med i et firma, som jeg er med i. Hun er min penneven, lød det fra Andreas Bo. (Foto: Thomas Laursen)

– For første gang i hele mit liv har jeg sagt nej til meget – og måske ovenikøbet for 
meget. 

– Så min kalender er larmende tom, fortalte multitalentet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close