Nyheder4. oktober 2017

Ramt af Amors pil: Andreas Bo har fået ny kæreste

Andreas Bo svæver rundt på en lyserød sky, efter at den 50-årige komiker er blevet kæreste med en enlig mor med to børn fra Køge. Det er to år siden, at komikeren brød med Mascha Vang. Hans nye kæreste er ikke en kendis, fortæller den forelskede komiker
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/andreas-bo.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Komiker Andreas Bo er blevet ramt af Amors pil. Den 50-årige komiker har således fået en ny kæreste.

Det bekræfter han overfor Ekstra Bladet:

- Jeg har det pissegodt. Det går også godt med kærligheden, men hun er ny i trafikken, så hende skal vi lige passe på, men jeg er meget glad for hende, siger Andreas Bo til Ekstra Bladet og tilføjer, at de officielt kun har været sammen i et par måneder.

- Hun er en enlig mor med to børn og kommer fra Køge, tilføjer han om sin nye kærlighed.

Andreas Bo har selv børnene Anton og Emma, der begge er omkring 20 år, fra et tidligere forhold.

Det er to år siden, at komikeren brød med bloggeren Mascha Vang.

Parret nåede at være sammen i cirka to år. Bruddet afslørede Mascha Vang selv på sin blog:

- Det har været en god tid, men lige nu også svært at forene med to meget travle karrierer. Derfor er det tid til et nyt kapitel, hver for sig. Jeg vil derfor gerne fortælle jer med mine egne ord, at Andreas og jeg ikke længere er sammen som par, skrev Mascha Vang tilbage i oktober 2015 på sin blog og tilføjede:

- Andreas er et fantastisk menneske som jeg respekterer højt, og har været stolt over at stå ved siden af. I har altid været støttende, og med på sidelinien hele vejen, så derfor skal I naturligvis også læse dette hos mig først, end andre steder, skrev Mascha.

Andreas Bo fortæller til Ekstra Bladet, at hans nye kæreste ikke er en kendis, og at de mødte hinanden gennem fælles bekendte.

Sponsoreret indhold