Nyheder1. februar 2015

Andreas Bo har det SÅ hårdt

Joker under nyt spaophold med Mascha Vang
Af af
Mascha Vang og Andreas Bo har igen haft et par "kærestedage".
Mascha Vang og Andreas Bo har igen haft et par "kærestedage".
 Foto: Mikael RieckSelv om komikeren Andreas Bo for nylig blev lænset for 66.000 kroner af hackere, har han stadig penge på kontoen til at forkæle sig selv og kæresten Mascha Vang.

LÆS OGSÅ: Mascha og Andreas Bo inviterede til børnefødselsdag

Parret har igen i denne weekend været på et eksklusivt, kortvarigt spaophold, ligesom de var det for få måneder siden.

Og under det angiveligt meget "hårde" spaophold, har Andreas Bo haft tid til at lægge billeder og tekst ud på Instagram, hvor det fremgår, at hans sans for ironisk humor ikke er løbet ud med badevandet i boblebadet.

- Jeg er igen taget på spa-ophold med hende, jeg har kastet al min voksne kærlighed over️. Og folk tror mit liv er så let, men allerede idag er jeg faldet i søvn under en times massage, har måttet drikke hvidvin af et mærke jeg ikke er vant til, spise et Stjerneskud UDEN pomfritter, og nu skal jeg gudhjælpemig i et varmt boblebad, som ikke engang er placeret indenfor, og ha' en halv times ansigtsbehandling og kæmpe mig igennem en 4 retters menu bagefter
Life is hard!
Kh Andreas Bo.

LÆS OGSÅ: Stort galleri med alle årets nye par

Mascha Vang og Andreas Bo tager med jævne mellemrum på kortvarige ophold væk fra det hele og nyder hinanden under overskriften "kærestedage".

Parret har været kærester siden nytårsaften 2013.

Se Andreas Bos opdatering på Instagram:


Jeg er igen taget på spa-ophold med hende jeg har kastet al min voksne kærlighed over☺️ Og folk tror mit liv er så let, men allerede idag er jeg faldet i søvn under en times massage, har måttet drikke hvidvin af et mærke jeg ikke er vant til, spise et Stjerneskud UDEN pomfritter, og nu skal jeg gudhjælpemig i et varmt boblebad, som ikke engang er placeret indenfor, og ha' en halv times ansigtsbehandling og kæmpe mig igennem en 4 retters menu bagefter Life is hard! Kh Andreas Bo @maschavang #andreasbo #tidligeresindssygehospital #denganghavdedepsykiskaygedetgodt #maschaharfortravlttilatdrikkehvidvin #hunvilkunhairishcoffee

Et billede slået op af Andreas Bo (@andreasbo1) den 31. Jan 2015 kl. 6:49 PST

Sponsoreret indhold