Paradise Hotel29. februar 2016

Amalie afslører: Så mange gange har jeg været gravid

Amalie Szigethy venter barn, men afslører nu på sin blog, at det ikke er første gang, at hun er gravid.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amaliecp.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

I midten af januar kunne SE og HØR afsløre, at den tidligere ”Paradise Hotel”-deltager Amalie Szigethy venter sit første barn sammen med kæresten Mikkel Skelskov.

Men det er ikke første gang, at den 24-årige reality-deltager er gravid. Det afslører Amalie på sin blog:

– Det er ikke første gang, jeg er gravid, men det er første gang, jeg er klar til at blive mor og har tiden og alderen. Jeg var 19 år, første gang jeg blev gravid, og efterfølgende blev jeg meget hurtig gravid igen med samme mand – I kan jo gætte jer til, hvem det var, skriver Amalie, der i en periode dannede par med Ulven Peter, som hun mødte på Paradise Hotel.

- Tanken med børn har altid betydet meget for mig, og jeg ville lyve hvis jeg sagde jeg fik en abort med egen vilje, for jeg ville gerne have beholdt mit første barn, og det andet, og faktisk også de sidste to gange. Ja, jeg har fået fire aborter med samme mand.

Der er en ganske særlig grund til, at Amalie vælger at fortælle om sine tidligere graviditeter på sin blog. Det har nemlig tidligere været fremme, at Amalie har fået en abort – og derfor føler hun nu, at hun bør forklare sig.

- Hvis det stod til mig kom det aldrig ud. Så havde det været min hemmelighed. Men det kom ud, og jeg har lært jo mere jeg snakker om til andre unge kvinder og er åben omkring det, jo mere vænner jeg mig til at blive et ”forbillede” forstået på den måde, at jeg selv har været igennem det, og at jeg gerne vil besvare spørgsmål som den offentlige person, jeg er, skriver Amalie på sin blog, hvor hun understreger, at hun ikke synes, man skal dyrke sex uden beskyttelse for så ”bare” at få en abort efterfølgende.

Men – spørger Amalie:

- Hvorfor er det tabu at tale om? Hvorfor skal man skamme sig? Det kan ske for alle og enhver, og når det sket, ja så er det sket. Det her indlæg har været svært at starte på, fordi jeg synes det enormt svært at skrive om fordi der er så mange holdninger og meninger, og jeg vil helst ikke snakke for andre kvinder som har været igennem det, for vi mærker det forskelligt på krop og følelser, skriver Amalie på sin blog.

Amalie fortalte i begyndelsen af året i et stort interview med SE og HØR, at hun blev gravid under en eksotisk ferie til Los Angeles sammen med kæresten Mikkel.

Mikkel ved, hvor meget jeg gerne ville have en baby, afslørede Amalie Szigethy over for SE og HØR og tilføjede:

- Jeg har oplevet alt det, som jeg skulle med fester, TV og det vilde liv, og jeg har altid haft en idé om, at jeg gerne ville være mor, når jeg var omkring 25 år, sagde 24-årige Amalie Szigethy til SE og HØR.

- Så vi valgte at smide beskyttelsen, og ja, nu er jeg jo så gravid.

Sponsoreret indhold