Nyheder 30. juni 2018

Alt om Stephania Potalivos drømmebryllup

På en skøn sankthansdag strålede skuespillerbaben Stephania Potalivo om kap med solen og giftede sig i Skovshoved Kirke med sin elskede restaurantchef Nils Petter Bro.
(Foto: Thomas Laursen)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Solen strålede om kap med det nyslåede brudepar Stephania Potalivo og Nils Petter Bro, der for nylig blev gift i Skovshoved Kirke i Klampenborg.

Efter en lille time inde i kirken kom den 31-årige skuespillersild og den 39-årige Madklubben-restauratør ud som mand og kone.

Ude foran stod bryllupsgæster som Anders Breinholt, Lars Hjortshøj, Neel Rønholt og alle Stephanias "SJIT Happens"-kollegaer klar til at overdænge de to turtelduer med ris.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

​– Ej! Det kan jeg ikke lide, grinede den smukke brud, da hun blev overdænget med ris af de overhåndskastende gæster. (Foto: Thomas Laursen)

I dagens anledning havde brudeparret lånt en gammel flot Porsche.

– Det er mit ansvar, at bilen starter, sagde en bekymret Anders Breinholt, da han kom til kirken.

Og med lidt hjælp fra den 31-årige skuespiller Jonathan Harboe, der spillede Stephanias bror i "SJIT Happens", og et par startkabler fik den bilglade TV-vært da også Porschen i omdrejninger til stor glæde for det lykkelige brudepar, der forelskede sig i hinanden i 2016.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

​Anders og Jonathan gør Porschen i stand. (Foto: Thomas Laursen)

Festede natten lang

Gæstelisten bar præg af fest og farver – og sådan blev det.

Et hav af mennesker var nemlig klar til at fejre Stephania, som efter middag på husbondens restaurant festede til kl. 5 næste morgen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

Selve bryllupsfesten blev afholdt i Madklubbens lokaler på Østerbro, som Nils Petter er medejer af. Det glade brudepar kom som de sidste til festen i den velsmurte Porsche. (Foto: Thomas Laursen)

Allerede ved ankomsten til bryllupsfesten på Madklubben på Østerbro havde flere af de kendte hoveder fået fyldt væskedepoterne godt op.

Heriblandt Nikolaj Stokholm, Claes Quaade, Jonathan Harboe og Ruben Søltoft, der gennem flere år var mændene i Stephanias liv, da de spillede sammen i Zulu-serien ”SJIT Happens”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

​Fire på stribe. (Foto: Thomas Laursen)

– Min fornuft siger mig, at jeg er for fuld til at snakke, sagde den altid sjove 30-årige Ruben Søltoft, da han, Nikolaj Stokholm og et par dåsebajere ankom til bryllupsfesten på Østerbro i København.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

Ruben Søltoft og Nikolaj Stokholm havde fået lidt indenbords, da de ankom til festen på Østerbro. (Foto: Thomas Laursen)

En anden mand i Stephanias liv er hendes første dansepartner Morten Kjeldgaard, som hun fik en 2. plads med i 2015-udgaven af "Vild med dans".

– Stephania sendte en video til mig og skrev, at nu havde hun lært Nils Petter at danse brudevals.

– Det så rigtig fornuftigt ud, og jeg havde ingen rettelser, fortalte Morten Kjeldgaard med et smil.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

Den 33-årige "Vild med dans"-danser Morten Kjeldgaard var især spændt på at se brudevalsen. (Foto: Thomas Laursen)

De våde varer blev ved med at flyde til Stephanias bryllupsbrag.

Således festede den glade flok løs helt til kl. 5 næste morgen – med bruden og gommen i spidsen til gamle Disney-ørehængere som ”Havet er skønt” og ”Hvem vil ikke gerne være kat?”.

Potalivo, som havde skiftet til kortere og mere dansevenligt dress, toppede med at vrikke løs til tonerne af ”Bamses fødselsdag” fra ”Dyrene i Hakkebakkeskoven”.

Og så stod den ellers på tømmermændspizzaer dagen derpå …

Se alle billederne fra Stephania Potalivo og Nils Petter Bros smukke bryllup i galleriet herunder:

Stort galleri: Stephania Potalivos drømmebryllup

Sponsoreret indhold