"Kronprinsessen laver også lort": Det handler Stephania Potalivos bog om

Stephania Potalivo til dette års ELLE Style Awards.

Stephania Potalivo til dette års ELLE Style Awards.

Foto: Dan Mariegaard

Da SE og HØR tidligere på måneden mødte Stephania Potalivo på den røde løber til ELLE Style Awards, afslørede den 31-årige skuespiller, at hun var i gang med at skrive en e-bog sammen med sundhedsguruen Michelle Kristensen. 

Nu har duoen så afsløret, hvad deres e-bog, der har fået den fængende titel "Kronprinsessen laver også lort", kommer til at handle om. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Stephania Potalivo og Michelle Kristensen har samme agent, og oprindeligt var planen, at skuespilleren og sundhedsguruen skulle lave en bog om sundhed sammen, men da de mødte hinanden, udviklede projektet sig til noget andet, fortæller Michelle Kristensen på sin blog

- Jo længere vi kom med skriveprocessen og de mange snakke, gik det op for, at vi begge kan komme i tvivl om, hvorvidt vi nu er gode nok, pæne nok, interessante nok, fordi vi sammenligner os med andre kvinder, vi ser glimt af på Instagram. Vi kan begge lidt for ofte glemme at se os selv i øjnene og huske på, hvad der egentlig gør os glade, hvor vi kommer fra, og hvad vi hver især vil have ud af livet, forklarer Michelle Kristensen på sin blog

Sundhedseksperten kommer også ind på, hvorfor hun og Potalivos bog har fået den titel, den har fået:

- Vores gener, opvækst og hverdage kan være forskellige, og i bund og grund er vi alle mennesker af kød og blod, som flere gang i ugens løb sidder på toilettet og laver lort. Ja, selv en kronprinsesse laver lort. Og det kan nogle gange være enormt befriende at tænke på. Især på de dage hvor lorten er mere ildelugtende end normalt, forklarer Michelle Kristensen på sin blog.  

E-bogen udkommer til sommer. En udgivelsesdato er endnu ikke fastlagt. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close