Nyheder21. maj 2017

Stephania Potalivo takker fans efter frieri

Stephania Potalivo er overvældet over at modtage de mange beskeder, efter at hun afslørede sin forlovelse.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mercur_dm-0065-2017.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Det er strømmet ind med lykønskninger til den danske skuespillerinde Stephania Potalivo, der er kendt fra tv-serien "Sjit Happens", efter at hun torsdag delte et billede af sig selv med en forlovelsesring på fingeren.

De mange søde beskeder har gjort et stort indtryk på tv-skuespilleren, og på det sociale medie Instagram takker hun nu for de mange lykønskninger fra venner og fans.

- Er simpelthen så overvældet af alle de søde beskeder, hvor både dem jeg kender, og dem jeg ikke kender, ønsker tillykke med frieriet.

- Jeg har læst dem alle sammen, og det er bare så sødt. Tusind, tusind tak alle sammen. Det betyder virkelig meget, skriver Stephania Potalivo til et billede af sig selv, der nyder varmen under parrets ferie i Los Angeles i USA.

Skuespillerinden, der tidligere har danset sig til en andenplads i tv-programmet "Vild med dans", afslørede forlovelsen med et billede på sin Instagram-profil torsdag.

- Det har aldrig føltes mere rigtigt at sige ja, skrev hun til et billede af sig selv med kæresten, Nils Petter Bro.

Nils Petter Bro, der er medejer af den københavnske restaurantkæde Madklubben, delte det samme billede af parret på sin Instagram-profil og fortalte, at det havde været svært at holde nerverne i ro forud for frieriet.

- Har aldrig været så nervøs før i mit liv... Hun sagde ja, skrev han til det samme billede af parret.

Den 30-årige skuespillerinde er i øjeblikket aktuel i tv-serien "Mercur" på TV 2 Charlie, hvor hun spiller rollen som Gitte Skovgaard.

Se billederne her:

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold