Nyheder 8. september 2017

Stephania Potalivo: Sådan skal mit bryllup være

Den kønne skuespiller Stephania Potalivo skal giftes næste år, nu løfter hun lidt af sløret for, hvordan hendes bryllup skal være

Når Stephania Potalivo til næste år skal giftes med kæresten Nils Petter Bro, så har hun allerede gjort sig en del tanker om, hvordan brylluppet skal være.

Og det selvom hun selv siger, at hun ikke er gået i gang med planlægningen endnu.

SE og HØR mødte den smukke skuespiller ved årets "Zulu Comedy Galla", og her fortalte hun, hvilke ideer hun har til det kommende bryllup.

Specielt en ting er vigtig for Stephania, når hun skal giftes med kæresten, der er medejer af restaurantkæden Madklubben.

- Jeg tænker meget over maden. Det er faktisk en ret væsentlig ting. Det er meget vigtigt, at der er god mad. Og der er ingen, der skal være sultne på noget tidspunkt. Så maden har en stor betydning til mit bryllup, fortæller Stephania til SE og HØR.

Udover at maden skal være god ved brylluppet, så har Stephania et meget klassisk bryllup i tankerne. Det skal være med hvid kjole og i en kirke.

- Ja, altså gamle traditioner, vil jeg gerne beholde. Men ikke noget andægtigt. Der skal være god fest. God mad. Gode mennesker. Og så må det godt være med de gamle traditioner, fortæller Stephania.

Og så skal der helst være fest hele natten.

- Det håber jeg, folk har lyst til.

Stephania vil have børn med Nils Petter

Stephania Potalivo og Nils Better Bro stod officielt frem som kærester i 2016.

- Ja, vi er kærester, lød det glad og sprudlende fra Stephania, efter hun havde lagt et billede af hende selv og kæresten på Instagram.

Sidenhen er parret altså blevet forlovet.

Tidligere har Stephania fortalt til SE og HØR, at hun godt kunne tænke sig at få børn med Nils Petter.

– Jeg vil vildt gerne have barn med Nils. Det er ham, jeg elsker, så det vil være fantastisk, men jeg stresser ikke over det. Det er ikke sådan: ”Nu skal det være”, fortalte Stephania Potalivo til SE og HØR i marts.

SE og HØR havde mødte Stephania Potalivo ved årets "Zulu Comedy Galla", der bliver vist på søndag klokken 21.00 på TV 2 Zulu. I

Du kan se ALLE billederne fra den røde løber ved "Zulu Comedy Galla" i galleriet herunder

Zulu Comedy Galla 2017 - rød løber

Sponsoreret indhold