Nyheder 25. maj 2016

Cecilie gad ham ikke: Afviste Christopher på SMS efter første møde

Smukke Cecilie, der danner par med popstjernen Christopher, afslører nu, at hun faktisk ikke var så interesseret i den krølhårede charmør. Faktisk sendte hun ham en farvel-SMS efter deres første møde
Foto: Mikael Rieck

De fleste piger ville nok falde døde om af ren og skær forelskelse, hvis selveste Christopher henvendte sig til dem. Men sådan havde Cecilie Haugaard det bestemt ikke, da hun første gang mødte sin krølhårede "soon-to-be" kæreste.

Det afslørede Christopher tirsdag aften, da første afsnit af programmet ’Jeg er stadig Christopher’ løb over skærmen på DR3.

Her fortæller ’Told You So’-sangeren, at han første gang mødte den mørkhårede skønhed under den aarhusianske musikfestival SpotFestival. Christopher fik øje på sin kommende kæreste i baren.

Læs hele historien om Christopher her.

- … Og jeg tænkte, hende dér hun ser sød ud, og så væltede hun rundt oppe i baren, og så gik jeg op sådan her haps, siger Christopher i programmet, hvorefter han demonstrerer, hvordan han gik op og krammede hende bagfra.

Men Cecilie lod sig ikke lokke af det lækre hår og den åbenlyse charme.

Læs hele historien om Christopher her.

- Det var første gang, vi mødte hinanden Og så gik der tre-fire måneder, og jeg syntes ikke rigtig, det skulle være noget. Jeg skulle ikke have en popstar. Jeg tænkte, at han var alt for hurtig, og at der går en måned, så finder han noget, der er endnu sjovere. Så det skal jeg slet ikke involvere mig i. Jeg passer lige på mig selv og siger nej tak, fortæller Cecilie, at hun tænkte om den krølhårede popkomet.

Så i stedet for at kaste sig i hans arme sendte hun ham en farvel-besked.

”Chris, du virker super sød, men ellers tak. Hav det godt, ikke?”, stod der i beskeden.

(Foto: Mikael Rieck)

Til sidst kunne de dog ikke holde fingrene fra hinanden. Se alle billeder i galleriet herunder. Foto: Mikael Rieck

Læs hele historien om Christopher her.

- Så sidder jeg der med en lille hængemule og tænker: ’Ikke så let’, lyder det drilsk fra Christopher, mens han hæver sin pegefinger.

Men… Christopher kan altså noget med damerne. Og i august 2014 måtte Cecilie sande, at Christopher altså havde charmet sig helt ind på hende. Og da popprinsen i samme måned lagde et billede af brunetten på Instagram med teksten ”hende her”, var der ikke så meget at rafle om.

Popprinsen havde fundet sin prinsesse.

Du kan se et stort galleri med dem sammen i galleriet herunder:

Christopher og Cecilie Haugaard

Sponsoreret indhold