Nyheder24. maj 2016

Godt nyt, fans! Christopher vender tilbage til skærmen

Hele Danmarks popdarling Christopher vender i aften tilbage på TV-skærmen, når der er premiere på programmet ’Jeg er stadig Christopher’
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-54403.jpg
 (Foto: All Over)

Er du vild med popcharmøren Christopher? Og vil du gerne helt tæt på krøltoppen? Ja, så er der rigtig godt nyt!

For ’Told You So’-sangeren vender i aften tilbage til TV-skærmen, når der er premiere på programmet ’Jeg er stadig Christopher’.

Du kan se billeder af Christopher i galleriet nederst i denne artikel.

- DR3 har igen fået adgang til Christopher Nissens liv.Her har han etableret sig i ny lejlighed og med en ny kæreste. Nu står kampen om et gennembrud i udlandet, og om at skabe sit tredje album, der skal hjælpe ham med at opnå den drøm, står der i beskrivelsen af programmet, der sendes i aften på DR3 klokken 21.30.

- Christopher har etableret sig som en af Danmarks største popstjerner. Han er stadig omgivet af skrigende fans, spiller udsolgte koncerter og bliver inviteret til bal hos Dronningen. Men Christopher drømmer også om noget større, står der videre i programbeskrivelsen.

’Jeg er stadig Christopher’ er efterfølgeren til ’Jeg er Christopher’-programmerne, der blev vist i 2014. Ligesom det sidste program er det nye program også i fire afsnit.

Du kan se billeder af Christopher herunder:

Christopher (billeder kun af ham)

Sponsoreret indhold