Nyheder15. april 2015

Udgiver nyt album i dag: Læs HELE historien om Christopher

Han er Danmarks ukronede popprins, han har over 400.000 følgere på Instagram. Og nåeh ja… så har han lige udsendt sit tredje album i en alder af blot 24 år. Læs her hele den fantastiske historie om den lille krøltop fra Amager, der har taget hele verden med storm
Af af
Christopher har i dag - fredag den 15. april - udsendt sit tredje album, Closer.
Christopher har i dag - fredag den 15. april - udsendt sit tredje album, Closer.
 Foto: All Over

Han har over 458.000 følgere på Instagram. Han har vundet utallige priser og blevet hædret for sin musik.

Han har turneret over hele verden og har penge nok på bankkontoen til at snuppe en spontan tur til Maldiverne eller Seychellerne, hvis det er dét, han har lyst til.

Og nåeh ja… så har han lige udsendt sit tredje album i en alder af blot 24 år.

Med andre ord har Christopher Lund Nissen opnået mere, end de fleste andre opnår gennem et helt liv.

Her får du historien om den helt almindelige dreng fra Amager, der blev verdensstjerne.

Vandt melodigrandprix i 3. klasse

Christopher Lund Nissen blev født 31. januar 1992 på Frederiksberg og flyttede som 3-4-årig til Amager sammen med sine forældre Liselotte og Gert. Her gik han på Korsvejens Skole - 'en hyggelig lille skole, hvor alle kender alle', som Christopher selv har udtrykt det.

Allerede som helt lille elskede han at spille fodbold - og synge. Men det rigtige talent lå ikke i fødderne, men i stemmen.

I 3. klasse kunne han således lade sig hylde som vinder af skolens melodigrandprix - og da han som 12-årig fik sin første guitar, blev drømmen om et liv som popmusiker blot endnu større.

Så mens vennerne brugte tiden på grønsværen, fandt Christopher kuglepen og guitar frem og begyndte at skrive og øve sine egne sange.

Se flere billeder af Christopher i galleriet nederst i artiklen.

Drømmen om livet som popstjerne var så stort, at han blot var en teenager, da han første gang bankede på døren hos pladeselskabet EMI.

Pladefolkene så en måske nok "ufærdig", men meget talentfuld sanger, der trods sin unge alder allerede besad "det dér ekstra", der skal til for at blive én af de helt store.

- Vi vil gerne tilbyde din søn en pladekontrakt, lød den korte besked, da pladeselskabet ringede op til Christophers far.

Årstallet var 2011. Christopher var 19 år. Og popeventyret var nu for alvor ved at begynde.

- Ord kan ikke beskrive, hvor stort det er for mig

Allerede inden den unge Christopher udgav sin første single i september 2011, havde han sammen med sin gode ven Theis lavet et covernummer af Robyns "Call Your Girlfriend".

Videoen lagde Christopher på YouTube i august 2011 - og på blot en måned var videoen blevet vist mere end 15.000 gange (… i dag er videoen med den unge Christopher til sammenligning set mere end 2.349.000 gange).

Artiklen fortsætter under videoen.

Se flere billeder af Christopher i galleriet nederst i artiklen.

Med andre ord var det ikke kun pladeselskabet og Christophers venner og familie, der nød at lytte til hans karakteristiske stemme - og den 5. september 2011 kunne de tusindvis af fans, som Christopher allerede havde, juble endnu mere: For den dag udkom hans første single, 'Against The Odds'.

- Jeg er så glad. I dag udgives min første sang nogensinde. Ord kan ikke beskrive, hvor stort det er for mig. Jeg vil løbende poste nyheder, billeder med mere herinde, så jeg håber, I vil følge med i ny og næ. Eventyret er startet, skrev en stolt Christopher på sin hjemmeside den dag, hans første single udkom.

Og eventyret var i sandhed startet.

Det poppede nummer blev taget godt imod af både fans og anmeldere, og forventningerne var derfor høje, da Christophers første album 'Colours' endte på butikshylderne 19. marts 2012.

Anmelderne og fansene blev ikke skuffet. Under overskriften "Ungpigehjerter må briste på stribe. Christopher er landet" skrev Gaffas anmelder:

- Hans vokal er lys, blid og solid. Han har et godt øre for den enkle popsang. Og hans debut tegner sig for en god start på en lys musikalsk fremtid.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/83a86457b6c54ea9b22c6231329cdac5.jpg

Christopher og Medina til Copenhagen Fashion Week i 2013 (Foto: Claus Poulsen)

Se flere billeder af Christopher i galleriet nederst i artiklen.

Samtidigt fik han til opgave at spille opvarmning for Medina, der allerede var fast inventar i de kulørte ugeblade.

Musikkarrieren begyndte at blomstre og spire - og det gjorde kærligheden til den ukronede popdronning også. Christopher og Medina blev kærester og prydede hurtigt forsiden af SE og HØR.

Og vupti kom drengen fra Amager med de krøllede lokker på alles læber.

Prisregn over popdreng

Regnen silede ned mandag den 24. september 2012, men det var nok alligevel en glad Christopher, der kunne traske hjem i regnvejret efter The Voice-prisfesten på Plænen i Tivoli.

Under armen havde han nemlig prisen som årets The Voice - en eftertragtet pris, der gives på baggrund af stemmer fra lytterne.

… og ikke nok med det. Han vandt også prisen for "Årets Body Art" (på grund af sin James Dean-tatovering) og prisen for "Årets Flirt" på grund af sin scoring af den ni år ældre Medina.

Det forelskede par kyssede og krammede, da de sammen modtog prisen "Årets Flirt".

Prisfesten stoppede på ingen måder her.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/42c5b072af3e47b5a69e5c9ea24a0f8d.jpg

Christopher til DMA i Forum (Foto: Thomas Laursen)

To år efter - lørdag aften den 8. november 2014 - kunne Christopher igen forlade en prisfest med armene fyldte.

Han vandt både den eftertragtede "Publikumspris" og prisen for "Årets Danske Popudgivelse" for sit andet album "Told You So" ved Danish Music Awards.

Det storstilede prisshow blev kulminationen på et år, hvor popdrengen for alvor tog Danmark med storm, efter at hans andet album modtog flotte anmeldelser, da det udkom 24. marts 2014.

Charmetrold

Dog var alt ikke rosenrødt i popsangerens liv. Medina var ikke længere end del af Christophers liv, for parret brød med hinanden omkring årsskiftet.

"Danmarks ukronede pop-par" var fortid, og Christopher kunne nu for alvor kendt som 'Christopher' frem for 'Medinas kæreste'.

Og titlen som singlefyr og popsanger gjorde Christopher til en eftertragtet fyr. Pigehjerter over hele landet smeltede ved synet af fyren med det skæve smil og de krøllede lokker.

Og for nogle blev kærligheden gengældt.

Christopher kastede først sin kærlighed på krøltoppen Sofie Lange, som han mødte under optagelserne til DR3-programmet 'Jeg er Christopher'. Her arbejdede Sofie Lange som tilrettelægger, men hun blev taget af dokumentaren, da SE og HØR kunne fortælle, at parret var mere end blot venner.

Næste heldige pige blev den ni år ældre Sabina Rocchin, der blandt andet kunne kalde sig undertøjsmodel. SE og HØR kunne i april 2014 bringe billeder af parret, der kyssede udenfor modellens lejlighed, efter at de sammen havde festet ved Elle Style Awards.

Dette forhold holdt dog heller ikke.

3. august 2014 kunne han så vise en ny - men igen smuk - kvinde frem. Han lagde ét billede på sin Instagram-profil, hvor han havde armen rundt om en mørkhåret skønhed. Under billedet af det smilende par skrev han blot: 'Hende her'.

Cecilie Haugaard hed pigen, og parret har siden vist sig offentligt flere gange - I begyndelsen af 2015 tog de så en - måske tiltrængt - ferie. De nød livet og hinanden på det luksuriøse hotel Huvafen Fushi, som ligger på én af Maldivernes fortryllende atoller.

Se flere billeder af Christopher i galleriet nederst i artiklen.

Og måske Christopher også nød tanken om, at hans drøm om at få succes i udlandet også var gået i opfyldelse?

I hvert fald havde Østens lande fået øjnene op for den lyshårede fyr med den frække stemme - og Christopher kunne tænke tilbage på et begivenhedsrigt besøg i de østlige lande, hvor han lavede utallige radio- og presseinterviews samt tv-shows, der sammenlagt nåede ud til 150 millioner seere.

- Det er de lyse lokker og de blå øjne. Det er de ikke vant til…, sagde den unge sanger om sit udlandseventyr til TV 2.

Nogen der dog er vant til - og ikke mest vild med - det lyse nudelhår og de blå øjne er Christophers mange fans.

Pigerne skriger og hviner, når de ser ham. Nogle begynder at græde. Og så er der endda dem, der hyperventilerer så meget, at de nærmest kollapser for øjnene af ham.

- Jeg ved sgu stadig ikke, hvordan jeg skal forholde mig til en pige, der står og hyperventilerer, fordi hun ser mig. Eller græder selvom hun har set mig 30 gang før, udtalte pigecharmøren for nyligt i et interview med Ekstra Bladet.

Christophers tusindvis af fans har formentlig set rigtig meget frem til i dag, fredag den 15. april.

Her udkommer hans tredje album ’Closer’ nemlig. Og anmelderne har allerede fundet de store ord frem:

- På sit nye album, ’Closer’, træder han for alvor ind i den amerikanske popverden og lyder som en, der hører til på hitlisterne, skriver en imponeret anmelder i Politiken.

- … Uanset iver indeholder ’Closer’ uden tvivl sange med stort potentiale til en plads på Billboards hot 100-hitliste – ved siden af Lukas Graham, skriver han videre.

Successen fortsætter altså i ligeså fuld fart, som den begyndte.

For Christopher var og er altså én fyr, der formår at jagte sine drømme og få dem opfyldt.

Til dét vil han nok sige: "I Love Yo Say I Told You So".

Billeder af Christopher (med og uden kærester)

Dette portræt bygger på artikler fra SE og HØR samt Gaffa, Ekstra Bladet DR og TV 2.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_35.png
null

Sponsoreret indhold