Nyheder19. august 2021

Afghansk fodboldspiller faldt fra fly: Styrtede i døden

Afghanske myndigheder har bekræftet identiteten på en af dem, som mistede livet, da han faldt ned fra et amerikansk militærfly
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/238153776_393033682152621_3929152211254331975_n.jpg
 Foto: Facebook

En spiller på Afghanistans nationale juniorhold ved navn Zaki Anwari er afgået ved døden, efter at være faldet ned fra et amerikansk militærfly.

Det bekræfter den afghanske myndighed General Directorate of Physical Education & Sports på Facebook torsdag, og ligeledes har det afghanske landshold, fodboldklubben Khorasan Lions, onsdag delt er opslag om dødsfaldet.

17-årige Zaki Anwari var en af de mange desperate afghanere, der for alt i verden ville flygte ud af landet, efter Kabul var faldet til Taliban i søndags.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Han klamrede sig til et amerikansk militærfly, da det begyndte at køre hen ad asfalten på Kabuls lufthavn, og han gav ikke slip, da flyet lettede. Han faldt ned fra flyet og styrtede i døden.

På sociale medier florerer det med uhyggelige billeder og videoer, hvor man kan se afghanere falde ned fra et fly i luften.

De nærmere omstændighederne omkring Zaki Anwari er ikke beskrevet, og det er uklart, om Zaki Anwari er en af dem, man har kunne se på billederne falde gennem luften fra et C-17 fly.

Sponsoreret indhold