Ærlige Stéphanie Surrugue: Jeg får aldrig børn

Stephanie Surrugue

Stephanie Surrugue

(Foto: Jacob Heinel Jensen)

Langt de fleste kvinder i begyndelsen af 40’erne har allerede børn. 

Men DR-stjernen Stéphanie Surrugue har ofret dette for karrieren. Og hun erkender nu, at løbet er kørt.

På spørgsmålet om hun vil have børn, svarer den rappe reporter følgende:

– Nej, jeg er oldgammel nu. Jeg er 41. Jeg tænker, at hvis jeg skulle have haft en familie, så havde jeg fået den. Hvis jeg skulle have haft – du ved – en mand og et parcelhus, to-tre børn og en hund, så var det sket nu. Så havde jeg ikke været 41 og boet i udlandet – og vågnet i et tredje land og troet, jeg var i et fjerde, erkender hun og uddyber:

– Det har aldrig været et mål for mig. Det har ikke været sådan noget, jeg har været optaget af, eller som har stået på min tjekliste. Det her job, det har været meget mere drivende for mig. Arbejdet som journalist, siger hun med stolthed i stemmen, da SE og HØR møder hende i Los Angeles i forbindelse med Oscar-prisen. 

Artiklen fortsætter under billedet ...

Stephanie Surrugue

Stéphanie Surrugue (Foto: Mikael Rieck)

Stéphanie Surrugue har fast base i Paris, men har via sit job hele verden som arbejdsplads.

Og livet på alverdens landeveje har også en konsekvens for de mennesker, der står Stéphanie nær.

Det erkender hun blankt. 

– Jeg har hele tiden lidt dårlig samvittighed over for min familie og mine venner. Men jeg synes egentlig, at de er gode til at håndtere det. Jeg ringede i dag til min veninde, der har fødselsdag. Hun sagde: ”Hvor er det ærgerligt, du ikke er her. Men hvor er det fedt, at du husker at ringe til mig”.

Mine venner er gode til ikke at give mig dårlig samvittighed, siger Surrugue og forklarer, at hun alligevel gerne ville være lidt mere til stede: 

– Jeg ville gerne have været den veninde, der havde stået derhjemme og bagt boller … Nej, vent, det ville jeg ikke. Men jeg ville gerne have været den veninde, der havde købt champagne, siger hun og smiler stort. 

Læs hele interviewet med Stéphanie Surrugue i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close