Nyheder23. april 2017

Stephanie Surrugues vildt dyre vaner

I stedet for at spare penge op til en lejlighed ender den 40-årige TV-darling Stéphanie Surrugue oftere med sko og Chaneltasker.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stef.jpg
 (Foto: All Over)

To dage før hun fyldte 40, pakkede korrespondenten Stéphanie Surrugue sit amerikanske liv ned og flyttede til Paris helt på egen hånd.

Den dansk-franske TV-værtinde, der rejser verden rundt og rapporterer nyheder hjem til Danmark, har hverken mand eller børn, og det giver hende rig mulighed for selvforkælelse.

– Ja, jeg bruger mange penge på mig selv. Hvad fanden skulle jeg ellers bruge dem på? Jeg har hverken ejerbolig, bil eller børn. Jeg burde spare op ... I ti år har jeg skullet spare op til udbetalingen på en ejerlejlighed, men det bliver

hele tiden erstattet af noget mindre, som jeg så sparer op til. Jeg talte forleden med en revisor, som spurgte: ”Hvor har du placeret din formue?”. ”Ha-ha-ha, i mit skoskab”. Han grinede heldigvis også, siger Stéphanie Surrugue i et interview med ALT for damerne.

Stéphanie Surrugue har ikke prioriteret mand og børn fra, men vil simpelthen ikke have en kæreste bare for at have en kæreste.

– Det kan godt være svært at være to alfahanner i et parforhold, og jeg fylder meget med mit arbejde og mine rejser. Det kræver sin mand at synes, at det er fedt at være bagland, fortæller hun.

Men så er det godt at have en søster, der slår til, når der skal fejres 40-års fødselsdag med maner.

– Hun fløj herned, og så tog vi en overnatning på Ritz og levede af kage og champagne og hoppede i sengene og spiste på Michelin-restaurant, fortæller 40-årige Stéphanie Surrugue.

Sponsoreret indhold