Nyheder27. marts 2016

Nyt look til Stéphanie Surrugue: Slår håret ud

Den dygtige DR-korrespondent Stéphanie Surrugue har nu smidt hårelastikken og giver den nu som rap reporter i Guds eget land.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/stepa.jpg
 Foto: Todd Seligman

LOS ANGELES/SE og HØR: Wow! Da den 39-årige skærmtrold Stéphanie Surrugue skiftede København ud med Washington D.C., var det mere end adressen, der fik en makeover. Også håret og tøjet har fået et nyt, amerikansk look.

Det afslørede DR-korrespondenten forleden, da hun var i Los Angeles for at dække Oscar-prisen.

– Jeg har meget travlt for tiden, og det er meget alsidigt, sagde Stéphanie, da SE og HØR mødte hende på hotellet, Sunset Marquis.

Surrugue gik da også fra Holly­wood til politik på et splitsekund. Få dage efter glitter, glamour og filmfest stod hun og dækkede det amerikanske præsidentvalg, som fylder alt på korrespondentens tallerken her i 2016.

Derfor er det også nødvendigt, at hun er kommet ordentligt på plads i USA.

– Jeg bor rigtig hyggeligt i Washington, men det er nu ikke så meget, jeg har været hjemme. Jeg rejser utrolig meget i hele USA. Også i den kommende tid, fortalte hun.

Og sådan vil det være hele året. Først til november har amerikanerne nemlig stemt, og vi ved, hvem der flytter ind i Det Hvide Hus. Og først da kan Stéphanie slappe en smule af. Umiddelbart bliver det dog ikke med en kæreste. Frøken Surrugue er stadig single – og det, til trods for at hun ellers får nok af tilbud framænd.

For nogle år siden indrømmede hun i SE og HØR, at hun ofte modtog liderlige beskeder fra begejstrede herrer:

– De kan være høflige. Der er nogle, der vil ud at spise eller drikke kaffe.

Men der var også en, der bare skrev: ”Du er sex på to ben” og sit mobiltelefonnummer. Dem er der faktisk en del af. Jeg svarer ikke mændene, men læser beskederne op for veninderne, fortalte Stéphanie til SE og HØR i 2014.

Dengang var Surrugue vært på blandt andet ”Go’morgen” på TV2 og ”Kulturen på NEWS”, men nu er det konkurrenten DR og Amerika, der nyder godt af den dansk-franske ­dejlighed.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner.jpg

Sponsoreret indhold