Nyheder11. august 2016

”Årgang 0”-stjerne begynder på kostskole

Der venter en hel ny tilværelse for David fra ”Årgang 0”. Den unge fyr begynder nemlig på kostskole i dag i Birkerød, og det er der flere årsager til
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/familien_i_soenderjylland.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Det er ingen hemmelighed, at der sker en masse hos ”Årgang 0”-familien i Aabenraa. For nylig kom det frem, at datteren Rachel snart flyver mod Argentina for at være på udveksling.

Og det er heller ikke længe siden, at storebror David selv kom hjem fra et Sydamerikansk land. Nu begiver han sig så ud på et nyt eventyr. Den unge fyr begynder nemlig på kostskole i Birkerød i dag. Og det er der flere årsager til, fortæller David til Realityportalen.dk:

- Jeg kom jo hjem fra Brasilien sidste år, hvor jeg boede i en rigtig stor by, hvor der altid skete en masse ting. Og da jeg så kom hjem til lille Aabenraa, var det altså noget af en omvæltning. Så jeg tænkte, at det kunne være rigtig fedt at komme tæt på en større by, hvor der skete lidt mere,« forklarer David over for Realityportalen.dk.

Der er dog også en faglig grund til, at han gerne ville forlade skolen i Aabenraa og prøve kræfter med kostskolelivet:

- Jeg starter på IB1, hvilket svarer til en international studentereksamen. Jeg skal gå der i to år, så det svarer cirka til, at jeg starter i 2.g. En af grundene til, at jeg også flytter, er fordi jeg kan få nogle andre fag på kostskolen, end jeg kunne i Sønderborg. Blandt andet kan jeg få økonomi, siger David til Realityportalen.dk og uddyber:

- Jeg kunne godt tænke mig på sigt at studere i udlandet, og det åbner nogle flere døre med de fag, der er på kostskolen. De passer bare bedre til det, som jeg gerne vil. Jeg glæder mig rigtig meget til at starte og også til, at jeg kommer til at bo på skolen. Jeg er jo vant til at pendle mindst en time hver vej, og det bliver altså hårdt i længden.

Se et galleri med David og Rachel fra ”Årgang 0” herunder:

Årgang 0 Rachel klar til Argentina

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_40.png

Sponsoreret indhold