Nyheder9. maj 2016

’Årgang 0’-Christians mor: - Jeg arbejdede alt for meget

I et interview fortæller Tina Elhauge, der er mor til 16-årige Christian fra ’Årgang 0’, at hun fortryder, at hun arbejdede så meget, mens Christian var lille
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tina_fr_aaargang_0.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Vi har lært dem at kende som den aktive og energiske ’Årgang 0’-familie, der altid har gang i en masse projekter. Men mor Tina ville faktisk have ønsket, at hun ikke arbejdede så meget, da hendes søn var helt lille.

Det fortæller Tina Elhauge i et interview med TV 2 i anledning af, at det i går var Mors Dag:

- Jeg synes, det var hårdt, da børnene var små, og jeg arbejdede alt for meget. Der oplevede jeg virkelig følelsen af ikke at kunne slå til nogen steder. Hverken som hustru, på arbejdet eller som mor for mine børn, siger Christians mor til TV 2.

Tina skiftede arbejdet ud med et selvstændigt job, og i dag sælger hun tøj i sin internetbutik ved navn LikeLondon – og selv om hun nu har hænderne fyldte på en anden måde, har hun ikke fortrudt sit karriereskifte.

- Jeg var alt for langt nede på batterier, og så suser tingene bare forbi en. Derfor sagde jeg mit job op og startede som selvstændig. Det er den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget – og en beslutning, jeg skulle have taget allerede, da Christian var spæd, fortæller Tina.

’Årgang 0’ vender tilbage med nye afsnit til januar.

Se billeder af Christian og hans familie i galleriet herunder:

Christian fra 'Årgang 0'

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_69.png

Sponsoreret indhold