Nyheder9. august 2016

”Årgang 0”-Rachel har fået ny familie

”Årgang 0”-Rachel er klar til at flytte ind hos en ny familie, når hun om et par uger sætter kursen mod Argentina. Den kloge apotekerdatter skal nemlig på udveksling og bo hos en værtsfamilie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rachel_tl_0.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Der meste af sit liv har hun boede sammen med forældrene Theresia og Lars samt storebror David i Løgumkloster. Men nu har Rachel fra de populære ”Årgang 0”-programmer fået en ny familie.

Den kloge apotekerdatter skal nemlig snart på udveksling til Argentina, og hun har allerede fået en værtsfamilie, som hun skal bo hos under sit ophold i det Sydamerikanske land.

Det fortæller Rachel til Realityportalen.dk:

- Man bliver matchet med en familie, som passer på éns interesser, og jeg skal så bo hos en familie i byen Formosa i det nordlige Argentina. Familien består af en mor, far og to døtre på 23 og 17 år. Hende på 23 år er dog flyttet hjemmefra. Jeg har snakket lidt med dem, og de virker super søde, siger Rachel til Realityportalen.dk.

Se billeder af Rachel i galleriet nederst i artiklen.

Den unge pige er allerede klar til at tage af sted. Det er nemlig ikke lang tid siden, at hun sidst var på besøg i Sydamerika:

– Jeg er faktisk netop kommet hjem fra fem uger i det sydlige Brasilien, hvor jeg var juniorleder på en CISV-lejr. Det var første gang, jeg var det på en internationallinje med børn fra hele verden, så det var virkelig fedt. Men nu glæder jeg mig også rigtig meget til at komme afsted til Argentina og til livet der, fortæller Rachel til Realityportalen.dk.

Se billeder af Rachel i galleriet nederst i artiklen.

Den unge pige afsluttede sin 1.g-eksamen i juni, og her høstede hun flotte karakterer.

Hun fik blandt andet karakteren 12 i spansk på gymnasiet i Sønderborg.

Og så fik hun også finpudset sine sprogkundskaber endnu mere. Rachel gik nemlig på en international linje, også kaldet International Baccalaureate, hvilket betyder, at alle fag foregik på engelsk.

Rachel har oprettet en blog, hvor man kan følge hendes hverdag i Argentina. Læs hendes blog her.

Se billeder af Rachel i galleriet herunder:

Årgang 0 Rachel klar til Argentina

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_39.png

Sponsoreret indhold