Nyheder6. juni 2016

”Årgang 0”-Rachel forlader snart Danmark

Til august tager Rachel et stort skridt og rejser væk fra de trygge rammer herhjemme.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-04024.jpg
 Foto: All Over

Den 16-årige Rachel, der er blevet landskendt gennem sin medvirken i ”Årgang 0”, har fuld gang i planlægningen af sin tur til Argentina. Og i den forbindelse har hun oprettet en rejseblog, hvor man kan følge hendes hverdag.

Rachel, der er ved at afslutte 1.G og bor i Aabenraa, skal nemlig på udveksling, og det har været planlagt længe.

- Jeg skal afsted i august 2016, og rejser gennem AFS. Min bror, som var udvekslingsstudent i 14/15 i Brasilien, var også afsted med AFS. Jeg har ikke fået min værtsfamilie endnu, og jeg skal højst sandsynligt bo i Formosa, som er en provins i det nordlige Argentina, ved grænsen til Paraguay, skriver Rachel på sin blog.

- Grunden til at jeg har valgt at tage et år til Argentina er der mange af. En af grundene er, at jeg altid har været fascineret af sprog; især det spanske sprog, da det er så smukt. En anden grund er at Sydamerika er et kontinent i stor udvikling, og selvom det er så langt væk, så har det altid fascineret mig. Valget faldt på Argentina takket være blandt andet mine argentinske venner, som talte meget positivt om deres land. En sidste grund er også, fordi Argentina har så meget at byde på; både kulinarisk, kulturelt, naturmæssigt osv.

Se flere billeder af Rachel her:

Årgang 0 Rachel klar til Argentina

Sponsoreret indhold