Nyheder 9. april 2016

’Årgang 0’-Stephanie ’bortført’ af mor – får vild overraskelse

’Årgang 0’-Stephanies mor overraskede sin datter med intet ringere end en tur til New York. Stephanie troede selv, at turen gik til London
Foto: Claus Poulsen

’Årgang 0’-Stephanie havde formentlig ekstra svært ved at skjule sin glæde og begejstring, da hun torsdag stod i Københavns Lufthavn.

Den unge teenager fik sig nemlig noget af en overraskelse – selv troede hun, at hun skulle et smut til London med sin mor. Men i stedet havde mor-Christina strikket en snedig plan sammen.

Turen gik nemlig ikke til den engelske hovedstad. I stedet skulle de to et smut over Atlanten til New York City.

Christina løftede selv sløret for sin lille ”løgn” på sin Facebook-profil, hvor hun har lagt et billede op af en tydelig overrasket Stephanie.

Og her fortæller mor-Christina, at det har været svært at skjule sin dejlige hemmelighed.

- I et halvt år har jeg holdt min tunge lige i munden og planlagt noget stort. Det har været utrolig svært at holde både masken og lysten til at afsløre min store hemmelighed.

- Min plan er/var at overraske Stephanie på det groveste - og som jeg da vist også gjorde BIG TIME i dag.

- Jeg har bildt Stephanie ind, at vi skulle til London. Vi har har lagt planer sammen, om hvor vi skal hen og hvad vi skulle foretage os i og omkring London. Tjekket for koncerter. Musicals osv.... Kigget på hvilke butikker vi skulle besøge. Vi havde endda planlagt en tur til Oxford University, skriver mor-Christina på sin Facebook.

- Men næh... NEJ! Flyveren går IKKE til Gatwick. Men istedet til JFK ....i New York. Sådan så hun ud da hun opdagede det i lufthavnen, skriver Christina som kommentar til billedet, hvor en måbende Stephanie holder to stykker papir op, hvor der står, at turen ”desværre ikke går til London skat”, men at den i stedet går til New York.

- Hvor ER jeg bare årets ondeste mor, skriver mor-Christina til sidst.

Mon ikke ’Årgang 0’-Stephanie er uenig?

Det er hvert fald de færreste, der ikke drømmer om en tur til New York.

Vi ønsker dem rigtig god tur!

Jeg har løjet overfor min ældste datter 😐🙄 Men det har været noget godt, som jeg har løjet om. Noget virkelig, VIRKELIG...

Posted by Christina Siguenza Bomholt on Thursday, April 7, 2016

Sponsoreret indhold