Nyheder9. april 2016

’Årgang 0’-Stephanie ’bortført’ af mor – får vild overraskelse

’Årgang 0’-Stephanies mor overraskede sin datter med intet ringere end en tur til New York. Stephanie troede selv, at turen gik til London
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/aargang_0_stephanie_cp.jpg
 Foto: Claus Poulsen

’Årgang 0’-Stephanie havde formentlig ekstra svært ved at skjule sin glæde og begejstring, da hun torsdag stod i Københavns Lufthavn.

Den unge teenager fik sig nemlig noget af en overraskelse – selv troede hun, at hun skulle et smut til London med sin mor. Men i stedet havde mor-Christina strikket en snedig plan sammen.

Turen gik nemlig ikke til den engelske hovedstad. I stedet skulle de to et smut over Atlanten til New York City.

Christina løftede selv sløret for sin lille ”løgn” på sin Facebook-profil, hvor hun har lagt et billede op af en tydelig overrasket Stephanie.

Og her fortæller mor-Christina, at det har været svært at skjule sin dejlige hemmelighed.

- I et halvt år har jeg holdt min tunge lige i munden og planlagt noget stort. Det har været utrolig svært at holde både masken og lysten til at afsløre min store hemmelighed.

- Min plan er/var at overraske Stephanie på det groveste - og som jeg da vist også gjorde BIG TIME i dag.

- Jeg har bildt Stephanie ind, at vi skulle til London. Vi har har lagt planer sammen, om hvor vi skal hen og hvad vi skulle foretage os i og omkring London. Tjekket for koncerter. Musicals osv.... Kigget på hvilke butikker vi skulle besøge. Vi havde endda planlagt en tur til Oxford University, skriver mor-Christina på sin Facebook.

- Men næh... NEJ! Flyveren går IKKE til Gatwick. Men istedet til JFK ....i New York. Sådan så hun ud da hun opdagede det i lufthavnen, skriver Christina som kommentar til billedet, hvor en måbende Stephanie holder to stykker papir op, hvor der står, at turen ”desværre ikke går til London skat”, men at den i stedet går til New York.

- Hvor ER jeg bare årets ondeste mor, skriver mor-Christina til sidst.

Mon ikke ’Årgang 0’-Stephanie er uenig?

Det er hvert fald de færreste, der ikke drømmer om en tur til New York.

Vi ønsker dem rigtig god tur!

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_29.png

Sponsoreret indhold