Nyheder24. april 2016

’Årgang 0’-Stephanie har fået piercing: - Mor er ikke tilfreds

Det er ikke alle, der er imponerede over ’Årgang 0’-Stephanies nye piercing i læben. Mor er nemlig ikke så glad, afslører den mørkhårede teenager
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/smid_t_jet_2016_dm0003-2016_2.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Stephanie er vild med piercinger og har allerede hul i sin tunge og sine ører. Og lørdag kunne ’Årgang 0’-teenageren så fremvise en ny piercing, da hun ankom til TV 2s store indsamlingsshow ’Smid tøjet’.

Den nye piercing er også i ansigtet. Hun har nemlig fået en ring igennem underlæben i venstre side af sit ansigt.

Se billeder af Stephanie i det store galleri nederst i artiklen.

Selv er Stephanie vildt glad for sit nye ansigtssmykke, men det er ikke alle i hjemmet, der deler hendes begejstring. Mor Christina er nemlig ikke helt tilfreds med den nye piercing.

- Nej, hun er ikke glad for den, men der skulle ske noget nyt. Jeg har altid gerne ville have en piercing i læben, fastslog den selvstændige pige til SE og HØR, da hun lørdag ankom til TV 2-festen.

Hendes far Christian er til gengæld mere tilfreds med piercingen. Det var nemlig ham, der lavede den lørdag hjemme i familiens stue.

’Årgang 0’-Stephanie er netop vendt hjem fra New York. Her oplevede hun "the big apple" med sin mor, der havde overrasket sin datter med en tur til storbyen.

Se billeder af Stephanie i det store galleri herunder:

Stephanie fra "Årgang 0"

Sponsoreret indhold