Nyheder 23. januar 2018

"Årgang 0"-Christian har fået kørekort: Se ham køre bil

17-årige Christian Elhauge fra TV-programmet "Årgang 0" har erhvervet sig kørekort, men kan dog ikke få lov at køre alene endnu

Tiden flyver afsted..

Det synes de fleste nok i hvert fald, hvis de følger med i TV2-programmet "Årgang 0".

Der er gået 18 år, siden programmet startet, og det betyder, at programmets hovedpersoner efterhånden er ved at være voksne.

Derfor er de selvfølgelig også ivrige efter at komme ud og smage på, hvad voksenlivet har at tilbyde. Og det er blandt andet kørekort.

Sidste år blev reglerne ændret, så 17-årige kan få lov at tage kørekort og køre bil, inden de bliver 18 år. Hvis de altså har en ledsager med i bilen, som har haft kørekort i mere end 10 år og er fyldt 30 år.

Så for Christian Elhauge, der er kendt fra "Årgang 0", betyder det, at han nu kan få lov at køre bil.

- Nu skal jeg jo stadig her det næste halve år have mine forældre med, når jeg skal ud at køre, men ellers er det meget fedt, fortæller 17-årige Christian til SE og HØR.

Undervisningen og prøverne er gået godt for Christian, der dog havde et par bump på vejen. 

- Jeg bestod teori første gang, men så dumpede jeg min første køreprøve. Men så bestod jeg så den næste, så det gik meget fint, lyder det fra Christian Elhauge.

Der skulle altså lige et ekstra forsøg til for den unge mand, men nu er kortet i hus. 

- Jeg lavede en fejl i et venstresving, hvor der var to baner, og så kom jeg til at lande i den forkerte, fortæller han.

Se Christian køre bil og fortælle om kørekortet i klippet over artiklen

Se billeder af Christian herunder:

Christian fra 'Årgang 0'

Sponsoreret indhold