Nyheder 5. oktober 2018

80'er fest i "Vild med dans": Det skal de danse

Der er lagt op til den helt store aften i "Vild med dans", når de ni par skal på gulvet til de glade toner fra TV2's fødeår 1988.
Foto: Thomas Laursen

Find dit farverige tøj og dine lodne benvarmere frem, for "Vild med dans" står i 80'ernes tegn i aften.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I anledning af TV2's 30 års fødselsdag bliver hele Danmarks dansegulv omdannet til et sandt 80'er mekka.

Ud over de legendariske sange kan du glæde dig til tre forskellige danse fra de ni tilbageværende par i "Vild med dans".

Det skal de danse:

Cha-cha-cha:

Esben Dalgaard og Mille Funk, Lucy Love og Michael Olesen, Molly Egelind og Mads Vad, Rolf Sørensen og Karina Frimodt, Emmelie de Forest og Frederik Nonnemann samt Laila Friis-Salling og Morten Kjeldgaard.

Hele seks par skal prøve kræfter med den latinamerikanske cha-cha-cha, som oprindeligt stammer fra Cuba. Det bliver spændende at se, hvem af de seks makkerpar, som klarer den sensuelle svingom bedst - og værst.

Rumba:

Simon Stenspil og Asta Björk samt Lars Christiansen og Sofie Kruuse.

Igen en dans der stammer fra Cuba. Den populære latindans kan hurtigt gå hen og blive en udfordring for især Lars Christiansen, som konsekvent har ligget i den lave ende af pointskalaen.

Jive:

Signe Lindkvist og Thomas Evers Poulsen.

I sidste uge var de det eneste par, der dansede paso doble. I denne uge skruer det gæve par op for tempoet, når de som de eneste skal danse jive.

Bye bye Lucy

Flere bookmakere mener, at Lucy Love og Michael Olesen fredag kommer til at danse "Den Allersidste Dans", i aftenens program, inden de bliver sendt hjem.
I sidste uge var parret i omdans med Rosa fra "Den store bagedyst", og her kunne mesterbagerens charme og kække bemærkninger ikke trække den længere - det blev farvel til Rosa Kildahl og hendes dansepartner Esbern Syhler-Hansen. Rosa var dog ved godt mod og mener, at parret "stoppede på toppen". Det var anden gang, at Lucy og Michael måtte ud i omdans i årets "Vild med dans", og det er med til at overbevise bookmakerne om, at parret i morgen aften træder op på dansegulvet for sidste gang. - Lucy Love er vores klare favorit til at ryge ud af Vild med Dans sammen med Emmelie de Forrest. De har begge været i omdans, men Lucy Love har været der to gange, og derfor vurderer vi også, at tiltroen til hende blandt seerne er lavere, og hun derfor ryger ud, hvilket odds 1,70 også indikerer, siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter i Danske Spil.
Nogle af amatørerne har ifølge Danske Spil stadig seerne på deres side, men det varer ikke ved. - Det virker som om, Lars Christiansen og Rolf Sørensen bliver reddet af seerne, og derfor er de endnu ikke i fare for at ryge ud. Men vi plejer at se, når vi når til de sidste 4-5 deltagere, så er det de dansemæssige kvaliteter, der bliver lagt vægt på, siger Mathias Reimer Larsen.

Du kan se et billede af alle deltagerne i årets "Vild med dans" i galleriet:

"Vild med dans"-holdet 2018

Sponsoreret indhold