17, seje og snart voksne

TV2 har fulgt Rachel, siden hun blev født i år 2000.

TV2 har fulgt Rachel, siden hun blev født i år 2000.

(Foto: TV2/Camilla Hey)

I 2018 træder de tre unge i TV2’s populære dokumentarserie ”Årgang 0” ind i de voksnes rækker. 

Og dermed bliver det næste års optagelser formentlig de sidste, hvor vi får lov at følge Rachel, Christian og Stephanie, for TV-serien er planlagt til at skulle slutte, når de fylder 18 år.

Foreløbig kan vi dog se frem til et gensyn med dem, deres familier og venner fra den 2. januar, for vi skal jo lige se, hvad de har oplevet i løbet af 2017. 

Da trekløveret var på skærmen i starten af i år, var Rachel Ellebye taget på udveksling i Argentina. Christian Elhauge var begyndt i gymnasiet, mens Stephanie Van Der Watt tog et år i 10. klasse.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Stephanie Van Der Watt, Christian Elhauge og Rachel Ellebye er klar til at dele deres liv på TV igen.

Stephanie Van Der Watt, Christian Elhauge og Rachel Ellebye er klar til at dele deres liv på TV igen i det, der formentlig bliver den næstsidste sæson af ”Årgang 0”. (Foto: Camilla Hey/TV 2)

Rachel savner Sydamerika

Rachel var 11 måneder i Argentina, og det ophold fylder selvfølgelig en del i de nye programmer. Hun blev blandt andet fulgt af et TV-hold, da hun var på natklub i Buenos Aires.

I sommer kom præstedatteren så hjem til Danmark, men flyttede ikke ned til sin familie i Sydslesvig. 

I stedet fulgte Rachel efter sin storebror David til Birkerød i Nordsjælland for at bo på kostskole og gå på den internationale linje på gymnasiet der. 

Det var ikke helt nemt at være hjemme i Danmark igen, fortalte hun i sommer til SE og HØR:

– Jeg savner familien (i Argentina, red.), maden og vennerne. Jeg savner bare alt. Jeg vil gerne til Argentina, når jeg er færdig med gymnasiet.

Ny kæreste

Stephanie Van Der Watt gik ind i 2017 med en ny kæreste ved sin side, nemlig Andreas, som hun havde mødt i skolen. De nåede dog ikke at fejre årsdag her i december, for de gik fra hinanden for en måned siden.

I sommer begyndte Slagelsepigen så på hf. Hun blev megaglad, da hun fik at vide, at hun var kommet ind, og har siden fortalt, at hun går i en god klasse.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close