Nyheder23. april 2017

”Årgang 0”-Stephanie: Fremtiden er på plads

Stephanie har vist sin nye kæreste frem, og nu er der også styr på fremtidsplanerne for den unge pige.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-17193.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Der var masser af jubel, da Stephanie fra ”Årgang 0” fandt ud af, hvad hun skal lave efter sommerferien.

Stephanie går for tiden i 10. klasse, og nu er det altså helt sikkert at hun skal starte på HF-uddannelsen på Slagelse Gymnasium og HF til sommer. Hun har nemlig fået at vide, at hun er blevet optaget.

– Jeg er mega glad for, at jeg er kommet ind. Jeg var bange for, at jeg ikke ville komme ind, så jeg er rigtig lettet, fortæller en lykkelig Stephanie til Realityportalen.dk.

Forleden viste hun sin kæreste Andreas frem i Cinemaxx i København til gallapremieren på ”Fast & Furious 8”, så det hele lader til at køre rigtig godt for den unge pige, som har en lille drøm om måske at skulle være journalist.

- Efter jeg lige har været i praktik (hos TV2, red.) vægter det nok mest hen mod noget journalistik. Det tiltrækker mig, at man kan snakke og arbejde med mennesker, og så kan jeg rigtig godt lide at være kreativ, når jeg skriver, siger hun til Realityportalen.

Stephanie er en af de sidste deltagere i "Årgang 0". Dokumentarprogrammet har kørt siden 2000, hvor vi har fulgt hendes liv. Efter planen slutter "Årgang 0", når deltageren fylder 18 år.

Se flere billeder her:

Stephanie fra "Årgang 0"

Sponsoreret indhold